ЗСУ на Сході знищили три склади боєприпасів росіян і два потужні міномети "Тюльпан"

Сили оборони Таврійського напрямку знищили за добу 49 одиниць військової техніки росіян, зокрема дві самохідні міномети "Тюльпан", 13 танків, а також три склади боєприпасів. Про це командувач ОСУВ "Таврія" Олександр Тарнавський повідомив у Телеграмі 26 жовтня.

"Знищено два російських самохідних міномети 2С4 "Тюльпан" калібру 240 мм, які призначені для ураження укріплених фортифікаційних споруд. Крім того, окупанти безповоротно втратили ще 13 танків", - написав він.

За словами Тарнавського, серед виведеної з лад російської техніки також є дев’ять ББМ, 10 артсистем, один засіб ППО, а саме ЗРК ТОР, дев’ять БпЛА, шість автомобілів та одиниця спеціальної техніки. Знищено три склади боєприпасів ворога.

Загальні втрати російських військ на цьому напрямку минулої доби склали 460 осіб.

Як повідомлялося, напередодні на Таврійському напрямку ЗСУ знешкодили 406 загарбників, шістьох узяли в полон.

Статті

Країна
16.09.2024
20:13

Боротьба з нецільовими витратами бюджету під час війни. Досвід Запоріжжя

В ході ремонту автомобільної дороги Запоріжжя-Біленьке при улаштуванні нового дорожнього одягу підрядником нанесено вирівнюючий шар у 2 рази тонший, ніж визначено проєктом.
Донбас
15.09.2024
18:34

Донецький «історик і публіцист» придумав «російськомовний український націоналізм». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу продовжили відпрацьовувати свої тридцять срібняків і активно поширювати російські міфи про «ультранаціоналістичну Україну». Виходить досить незграбно, але ніхто й не вимагає від них дотримуватися історичної...
Країна
13.09.2024
16:15

Зростання цін та гривня: спокій зі знаком питання

Зберігши свою облікову ставку на рівні 13%, Національний банк України сигналізував: до кінця року різкого зростання цін у країні не очікується. А отже, і обвалу гривні.
Всі статті