ЗСУ мають успіх у районі Кліщіївки та закріплюються на досягнутих рубежах - Генштаб

Українські війська мають успіх у наступі біля Кліщіївки на Бахмутському напрямку. Про це повідомляє Military Media Center із посиланням на заяву речника Генерального штабу ЗСУ Андрія Ковальова.

За його словами, на Бахмутському напрямку Сили оборони продовжують вести наступальні дії.

"В районі Кліщіївки мають частковий успіх, закріплюються на досягнутих рубежах. Тут тривають важкі бої", — сказав речник.

Крім того, зазначив Ковальов, Сили оборони відбивають атаки ворога на Лиманському, Авдіївському та Маріїнському напрямках

Так, на Лиманському напрямку протягом минулої доби, за підтримки авіації, противник робив спроби витіснити українські війська із займаних позицій в районі західніше Кармазинівки Луганської області, але успіху не мав.

На Авдіївському напрямку Сили оборони продовжують стримувати наступ російських військ в районі Первомайського Донецької області. Противник завдав авіаударів в районах Новокалинового та Авдіївки Донецької області.

На Мар’їнському напрямку, під ворожими вогнем артилерії, українські військові відбили атаки в районі міста Мар’їнка. Ворог завдав авіаційного удару біля Красногорівки. Тривають важкі бої.

Як повідомлялося раніше, Сили оборони ліквідували понад 500 окупантів за добу, знищили 20 артсистем і 4 засоби ППО.

Статті

Донецьк
18.09.2024
13:18

У лікарнях грубіянять, а в аптеках продають крейду замість ліків. Донецький щоденник

На цій біді швидко навчилися заробляти місцеві ділки. Вони привозять невеликими партіями медикаменти з України та перепродають їх із потрійною накруткою. Але люди купують. Тому що змушені.
Світ
17.09.2024
18:00

«Росія зобов'язана вибрати другий варіант дій». Російські ЗМІ про Україну

У Росії для чинної влади небезпечно програвати війни, особливо коли тривалий час ця влада проводила паради і переконувала народ у непереможності рідної армії. Поразка викличе розчарування і втрату віри, але не в армію, а в політичне керівництво.
Луганськ
17.09.2024
10:40

Хліб, евакуація, 20 мешканців і зникла безвісти 82-річна Надія Омелянівна: будні вільної Луганщини 

Надія Омелянівна, швидше за все, пішла шукати місце, де можна спіймати мобільний зв’язок, щоб поговорити з сином (телефона у хаті не було, отже, ймовірно, вона взяла його з собою). І підірвалась на вибухівці. А тіло розтягали дикі звірі.
Всі статті