ЗС РФ у "СВО" втратили щонайменше сто тисяч, але Донецьку область не захопили. Якби не КНДР, то фронт би й зовсім посипався - Прилєпін 

Росія у війні проти України втратила щонайменше сто тисяч осіб, не зумівши "звільнити" при тому навіть територію Донецької області. Про це пише Z-пропагандист і екс-бойовик "ДНР" Захар Прилєпін у російських соціальних мережах.

"Наша з Вами улюблена Росія... втратила щонайменше сто тисяч людей убитими, так і не зумівши відвоювати територію ДНР за два з гаком роки, так і не повернувшись до Краматорська і Слов'янська. Ми вже не говоримо про Харків і все інше... Це ось показник дієздатності нашої країни", - журиться він. 

"Якби не допомога Північної Кореї у 2023 році - у нас фронт би обсипався", - упевнений Прилєпін. 

 

Статті

Країна
20.09.2024
10:13

Україна – РФ: транзитний "хід конем"

Україна намагається зберегти статус транзитера енергоресурсів для ЄС, бо його втрата дуже невигідна економічно. Проблема в тому, що транзит можливий тільки в одному випадку. Якщо постачальником цих енергоресурсів буде росія.
Донецьк
18.09.2024
13:18

У лікарнях грубіянять, а в аптеках продають крейду замість ліків. Донецький щоденник

На цій біді швидко навчилися заробляти місцеві ділки. Вони привозять невеликими партіями медикаменти з України та перепродають їх із потрійною накруткою. Але люди купують. Тому що змушені.
Світ
17.09.2024
18:00

«Росія зобов'язана вибрати другий варіант дій». Російські ЗМІ про Україну

У Росії для чинної влади небезпечно програвати війни, особливо коли тривалий час ця влада проводила паради і переконувала народ у непереможності рідної армії. Поразка викличе розчарування і втрату віри, але не в армію, а в політичне керівництво.
Всі статті