Зі Смоленської та Брянської областей РФ повідомили про атаку БПЛА, губернатор Курської області скаржиться на українські ракети

Про нічну атаку БПЛА повідомили зі Смоленської, Брянської та Курської областей РФ, з останньої - також і ракетами. Про це написали губернатори зазначених областей у Телеграм 18 вересня.

«Цієї ночі 2 українські ракети і 27 БПЛА літакового типу були збиті в небі Курської області», - написав губернатор Курської області Олексій Смирнов.

Губернатор Брянської області Олександр Богомаз повідомив про те, що «...припинено спробу київського режиму здійснити терористичну атаку із застосуванням БПЛА по території» - за його словами, збито один безпілотник.

Губернатор Смоленської області Василь Анохін повідомив, що в Духовщинському і В'яземському районах «придушено ще 2 БПЛА».

Російські ЗМІ, розмістивши відповідне відео, уточнили, що збитий безпілотник упав на проїжджу частину в місті Єльня Смоленської області.

«Усього ж у містах Єльня і Рославль силами ППО і РЕБ збито і придушено 7 БПЛА», - сказано в повідомленні ЗМІ щодо Смоленської області.

Раніше повідомлялося, що серія вибухів прогриміла над російським Бєлгородом. Повідомляється про влучання та пожежі.

Статті

Донецьк
18.09.2024
13:18

У лікарнях грубіянять, а в аптеках продають крейду замість ліків. Донецький щоденник

На цій біді швидко навчилися заробляти місцеві ділки. Вони привозять невеликими партіями медикаменти з України та перепродають їх із потрійною накруткою. Але люди купують. Тому що змушені.
Світ
17.09.2024
18:00

«Росія зобов'язана вибрати другий варіант дій». Російські ЗМІ про Україну

У Росії для чинної влади небезпечно програвати війни, особливо коли тривалий час ця влада проводила паради і переконувала народ у непереможності рідної армії. Поразка викличе розчарування і втрату віри, але не в армію, а в політичне керівництво.
Луганськ
17.09.2024
10:40

Хліб, евакуація, 20 мешканців і зникла безвісти 82-річна Надія Омелянівна: будні вільної Луганщини 

Надія Омелянівна, швидше за все, пішла шукати місце, де можна спіймати мобільний зв’язок, щоб поговорити з сином (телефона у хаті не було, отже, ймовірно, вона взяла його з собою). І підірвалась на вибухівці. А тіло розтягали дикі звірі.
Всі статті