Зі словами "Азов"! Слава Україні!" мешканка Підмосков'я облила зеленкою співробітниць "Сбербанку"

Мешканка підмосковного Єгор'євська зайшла облила співробітниць "Сбербанка" зеленкою зі словами "Слава Україні". Це сталося 17 листопада, повідомили росЗМІ 20 листопада, розмістивши відповідне відео.

"Слава Україні. "Азов". "Азов". Слава Україні. Свободу", - досить незв'язно говорить на відео дівчина, дивлячись в екран телефону.

Крім того, вона облила співробітниць банку зеленкою. Вони натиснули тривожну кнопку і, поки не приїхали поліцейські, відбивалися від дівчини освіжувачами повітря. 

Дівчину затримали прибулі поліцейські. Вона розповіла, що того ж дня їй у "вотсапі" зателефонував невідомий чоловік і запропонував за гроші влаштувати акцію із зеленкою. 

У підсумку на неї оформили протокол за дрібне хуліганство.

Раніше повідомлялося, що в Хабаровську дев'ятикласника звинуватили в підготовці теракту і закликах повалити владу.

Статті

Країна
16.09.2024
20:13

Боротьба з нецільовими витратами бюджету під час війни. Досвід Запоріжжя

В ході ремонту автомобільної дороги Запоріжжя-Біленьке при улаштуванні нового дорожнього одягу підрядником нанесено вирівнюючий шар у 2 рази тонший, ніж визначено проєктом.
Донбас
15.09.2024
18:34

Донецький «історик і публіцист» придумав «російськомовний український націоналізм». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу продовжили відпрацьовувати свої тридцять срібняків і активно поширювати російські міфи про «ультранаціоналістичну Україну». Виходить досить незграбно, але ніхто й не вимагає від них дотримуватися історичної...
Країна
13.09.2024
16:15

Зростання цін та гривня: спокій зі знаком питання

Зберігши свою облікову ставку на рівні 13%, Національний банк України сигналізував: до кінця року різкого зростання цін у країні не очікується. А отже, і обвалу гривні.
Всі статті