Зі словами "Азов"! Слава Україні!" мешканка Підмосков'я облила зеленкою співробітниць "Сбербанку"

Мешканка підмосковного Єгор'євська зайшла облила співробітниць "Сбербанка" зеленкою зі словами "Слава Україні". Це сталося 17 листопада, повідомили росЗМІ 20 листопада, розмістивши відповідне відео.

"Слава Україні. "Азов". "Азов". Слава Україні. Свободу", - досить незв'язно говорить на відео дівчина, дивлячись в екран телефону.

Крім того, вона облила співробітниць банку зеленкою. Вони натиснули тривожну кнопку і, поки не приїхали поліцейські, відбивалися від дівчини освіжувачами повітря. 

Дівчину затримали прибулі поліцейські. Вона розповіла, що того ж дня їй у "вотсапі" зателефонував невідомий чоловік і запропонував за гроші влаштувати акцію із зеленкою. 

У підсумку на неї оформили протокол за дрібне хуліганство.

Раніше повідомлялося, що в Хабаровську дев'ятикласника звинуватили в підготовці теракту і закликах повалити владу.

Статті

Країна
06.09.2024
11:06

12-годинні виклики, реформування і «Надія». Як "швидка" виконує свої функції у прифронтовій Дніпропетровщині

Зараз додалося викликів… Ми всі розуміємо які. У нас щоденні транспортування військових, я не буду говорити, з яких локацій. Першими працюють військові медики, ми забираємо поранених військових в лікарнях першого контакту або стабілізаційних пунктах
Країна
05.09.2024
11:31

Національний кешбек: як це працюватиме

Ініційована президентом В.Зеленським держпрограма "Купуй українське" ("Національний кешбек") стартувала з 2 вересня. "ОстроВ" розповідає про її умови та ризики.
Світ
04.09.2024
11:19

«В перспективі наступного року Москві доведеться домовлятися з Вашингтоном». Російські ЗМІ про Україну

«Виснажені громадяни Незалежної розуміють, що під час швидкого настання холодів їхня енергосистема може не витримати, а Росія масштабними бомбардуваннями здатна знищити всю енергомережу України і тоді настане колапс»
Всі статті