Мешканців Херсону та області просять не розповідати про відновлення мобільного зв'язку

Мешканців Херсону та області просять не розповідати про відновлення мобільного зв'язку. Про це повідомляє Херсонська обласна державна адміністрація 17 серпня.

"Не оприлюднюйте інформацію про функціонування, відновлення та модернізацію електронних комунікаційних мереж мобільного зв’язку. Руйнування комунікаційної інфраструктури є одним з пріоритетів агресора. Так, зараз у звільнених населених пунктах Херсонщини триває відновлення мобільного зв'язку. Крім того, оператори мобільного зв'язку активно допомагають органам державної влади, зокрема підрозділам поліції та ДСНС, а також Збройним Силам України", - йдеться у повідомленні.

 


Зазначається, що публікації у ЗМІ, соцмережах, коментарі за цією темою агресор може використати для визначення місця розташування базових станцій конкретних операторів та іншого комунікаційного обладнання, а потім для їх руйнування або виведення з ладу. А доступ до Інтернету і зв'язку в умовах воєнного часу є критично важливим як для громадян України, підприємців, але й для виконання функцій держави та підтримки економіки в цілому.

Статті

Донецьк
18.09.2024
13:18

У лікарнях грубіянять, а в аптеках продають крейду замість ліків. Донецький щоденник

На цій біді швидко навчилися заробляти місцеві ділки. Вони привозять невеликими партіями медикаменти з України та перепродають їх із потрійною накруткою. Але люди купують. Тому що змушені.
Світ
17.09.2024
18:00

«Росія зобов'язана вибрати другий варіант дій». Російські ЗМІ про Україну

У Росії для чинної влади небезпечно програвати війни, особливо коли тривалий час ця влада проводила паради і переконувала народ у непереможності рідної армії. Поразка викличе розчарування і втрату віри, але не в армію, а в політичне керівництво.
Луганськ
17.09.2024
10:40

Хліб, евакуація, 20 мешканців і зникла безвісти 82-річна Надія Омелянівна: будні вільної Луганщини 

Надія Омелянівна, швидше за все, пішла шукати місце, де можна спіймати мобільний зв’язок, щоб поговорити з сином (телефона у хаті не було, отже, ймовірно, вона взяла його з собою). І підірвалась на вибухівці. А тіло розтягали дикі звірі.
Всі статті