Зеленський зобов'язав військове керівництво представити до кінця року оновлену структуру роботи ППО

Президент України Володимир Зеленський за підсумками робочого візиту до Харківської та Полтавської областей і нарад із військовим командуванням зобов'язав їх представити оновлену структуру роботи української ППО до кінця поточного року. Про це він повідомив у вечірньому відеозверненні 29 липня.

"Працюємо над конфігурацією ППО так, щоб і в Харківській області, і в інших наших регіонах було більше захисту від ударів Росії. Головком Сирський, який також сьогодні брав участь у нарадах, і відповідні командувачі мають презентувати оновлену структуру роботи наших систем ППО та нові запити партнерам - що саме мають забезпечити до кінця поточного року", - повідомив Зеленський.

Він також розповів, що під час нарад заслухав доповідь командувача Об'єднаних сил Андрія Гнатова щодо захисту сходу України, дій і бойових можливостей.

Нагадаємо, Зеленський відвідав передовий командний пункт Сил спеціальних операцій ЗСУ в районі Вовчанська 29 липня.

Статті

Країна
16.09.2024
20:13

Боротьба з нецільовими витратами бюджету під час війни. Досвід Запоріжжя

В ході ремонту автомобільної дороги Запоріжжя-Біленьке при улаштуванні нового дорожнього одягу підрядником нанесено вирівнюючий шар у 2 рази тонший, ніж визначено проєктом.
Донбас
15.09.2024
18:34

Донецький «історик і публіцист» придумав «російськомовний український націоналізм». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу продовжили відпрацьовувати свої тридцять срібняків і активно поширювати російські міфи про «ультранаціоналістичну Україну». Виходить досить незграбно, але ніхто й не вимагає від них дотримуватися історичної...
Країна
13.09.2024
16:15

Зростання цін та гривня: спокій зі знаком питання

Зберігши свою облікову ставку на рівні 13%, Національний банк України сигналізував: до кінця року різкого зростання цін у країні не очікується. А отже, і обвалу гривні.
Всі статті