Зеленський заявив, що заморожування війни призведе до більшої кількості катастроф і страждань

Заморожування воєнних дій в Україні призведе до більшої кількості страждань і катастроф, альтернативні пошуки миру не приведуть до припинення війни Про це заявив президент України Володимир Зеленський під час загальних дебатів Генасамблеї ООН., повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Дехто пропонує заморожування конфлікту, а насправді за це путін дасть вам як "приз" тільки більше страждань і катастроф", - сказав Зеленський.

Він наголосив, що під контроль України мають повернутися енергетичні об'єкти, а військовополонені та цивільні українці мають повернутися в Україну.

"Ті, хто ігнорують цю Формулу миру, власне, демонструють думки, які намагаються приховувати. Дехто в африканських країнах піддає сумнівам цю Формулу і питає "які є інтереси". Але я вам скажу, що ви не можете за рахунок України просувати свої інтереси", - додав він.

Нагадаємо, у МЗС Німеччини окреслили ключові моменти можливих мирних переговорів між Україною та РФ. 

Статті

Світ
26.09.2024
22:00

Російський метал у Європі: "історична помилка" Брюсселя

Європейський санкційний «паркан» щодо російської металопродукції виглядає як діряве решето. Цинізм у тому, що дірки у "паркані" передбачливо зробили самі єврочиновники.
Країна
25.09.2024
14:09

Квартирний бум проти переселенців. Їдеш від війни – залишай дітей, старих та тварин

Вимушені переселенці стають легкою здобиччю для недобросовісних власників. На жаль, навіть договір не завжди може захистити орендарів.
Донецьк
23.09.2024
12:17

Перейменування на Донеччині: як у 2024 році змінювали назви, пов'язані з РФ

Вже втретє за останні 10 років населенні пункти Донецької області стикаються із необхідністю масово змінювати назви об’єктів топоніміки на своїй території.
Всі статті