Зеленський: "Єрмак робить те, що говорю йому я"

Президент України Володимир Зеленський заявив, що керівник ОП Андрій Єрмак "потужний менеджер" і робить те, що каже йому Зеленський. Про це Президент України сказав в інтерв'ю Bloomberg 4 липня.

"Єрмак - потужний менеджер, один із дуже потужних менеджерів у моїй команді. Я його поважаю за результат. Він робить те, що говорю йому я. І він виконує ці завдання. Так завжди, коли ви хочете послабити ту чи іншу людину - ви будете бити по команді. А коли ви доб'єте команду цієї людини - ви почнете бити по президенту", - сказав Зеленський.

За словами Зеленського, це і є політикою тих, хто не задоволений ним, а критика Єрмака - це справа рук росіян та тих, хто захищає їхні інтереси.

"Мною незадоволені не тільки руські. Руські передусім хотіли тими чи іншими спробами знищити мене, тому що для них це план окупації. Один із планів. Так само вони це лобіювали в інших країнах світу", - сказав також Президент України.

Раніше керівник Офісу президента України Андрій Єрмак назвав поведінку Миколи Тищенка несумісною зі статусом народного депутата та закликав правоохоронців відреагувати на інцидент із ним та військовослужбовцем спецпідрозділу "Кракен" у Дніпрі.

Статті

Донбас Країна
04.10.2024
11:01

«Космогонія»: історія Всесвіту й цивілізації від художника з Донеччини Петра Антипа

Картина складається з більше ніж 500 частин та 9 фрагментів. Вона має 10 метрів заввишки й 200 завширшки. Точна її площа – 2086,5 квадратних метрів, і це офіційно зареєстровано у Книзі рекордів України.
Країна
03.10.2024
12:04

Росія окупувала Вугледар: воєнний експерт Владислав Селезньов про наслідки

Втративши контроль над Вугледаром, ми втрачаємо можливість наносити артилерійські удари по залізничній станції у Волновасі – це один з ключових елементів російської залізничної логістики.
Країна
02.10.2024
17:06

"Ця зима встряхне і розставить все по місцях". Як в Україні розвивають відновлювальну генерацію, завдяки і попри

Немає механізмів, які б заохочували людей і організації, щоб ця електроенергія ще й допомагала б мережі. Потрібно думати на державному рівні, як це все інтегровувати в нашу енергетичну систему.
Всі статті