Зеленський: "Єрмак робить те, що говорю йому я"

Президент України Володимир Зеленський заявив, що керівник ОП Андрій Єрмак "потужний менеджер" і робить те, що каже йому Зеленський. Про це Президент України сказав в інтерв'ю Bloomberg 4 липня.

"Єрмак - потужний менеджер, один із дуже потужних менеджерів у моїй команді. Я його поважаю за результат. Він робить те, що говорю йому я. І він виконує ці завдання. Так завжди, коли ви хочете послабити ту чи іншу людину - ви будете бити по команді. А коли ви доб'єте команду цієї людини - ви почнете бити по президенту", - сказав Зеленський.

За словами Зеленського, це і є політикою тих, хто не задоволений ним, а критика Єрмака - це справа рук росіян та тих, хто захищає їхні інтереси.

"Мною незадоволені не тільки руські. Руські передусім хотіли тими чи іншими спробами знищити мене, тому що для них це план окупації. Один із планів. Так само вони це лобіювали в інших країнах світу", - сказав також Президент України.

Раніше керівник Офісу президента України Андрій Єрмак назвав поведінку Миколи Тищенка несумісною зі статусом народного депутата та закликав правоохоронців відреагувати на інцидент із ним та військовослужбовцем спецпідрозділу "Кракен" у Дніпрі.

Статті

Країна
05.07.2024
12:15

"Муніципальна няня" тепер і для ВПО: особливості програми

Тепер у всіх тих батьків, які переїхали з постраждалих громад і самі виховують дітей, без підтримки рідних і близьких, є можливість отримати гроші від держави на фінансування послуг няні
Країна
04.07.2024
10:23

Земельна реформа, рейдери, війна і не тільки… Про що не мовчать фермери прифронтової Дніпропетровщини

Що насторожує в цій реформі? Під час війни можливість концентрувати в одних руках до 10 тис гектарів землі – погана історія. Уявіть, що аграрій скупить ці 10 тисяч в одній громаді. Це породжує монополію, монополія –  корупцію.
Країна
03.07.2024
13:57

Економіка: зростання всупереч війні

Українська економіка збереже позитивну динаміку цього року всупереч усім викликам повномасштабної війни. Такого обнадійливого висновку дійшли експерти Світового банку (СБ), аналізуючи підсумки перших 5 місяців.
Всі статті