Зеленський у Сумській області заслухав доповідь командира 82-ї бригади й відзначив бійців, які беруть участь у Курській операції

Президент України Володимир Зеленський і Головнокомандуач ЗСУ Олександр Сирський зустрілися  з бійцями 82-ї бригади, яка воює в Курські області під час робочої поїдки в Сумську область 4 жовтня. Про це Зеленський повідомив в Телеграм. 

"Сьогодні розпочав поїздку на Сумщину із зустрічі з нашими воїнами - хлопцями, які бʼються на Курщині, захищаючи наші прикордонні регіони і всю державу. 82-га бригада. Заслухав доповідь командира, відзначив наших бійців", - повідомив Зеленський.

Він подякував всім командирам, сержантам, солдатам за Курську операцію, "...яка сильно допомогла мотивувати тих, хто дає нам пакети підтримки зброєю".

Раніше повідомлялось, що українські десантники прорвали ще одну ділянку на кордоні з росією.

Статті

Донбас Країна
04.10.2024
11:01

«Космогонія»: історія Всесвіту й цивілізації від художника з Донеччини Петра Антипа

Картина складається з більше ніж 500 частин та 9 фрагментів. Вона має 10 метрів заввишки й 200 завширшки. Точна її площа – 2086,5 квадратних метрів, і це офіційно зареєстровано у Книзі рекордів України.
Країна
03.10.2024
12:04

Росія окупувала Вугледар: воєнний експерт Владислав Селезньов про наслідки

Втративши контроль над Вугледаром, ми втрачаємо можливість наносити артилерійські удари по залізничній станції у Волновасі – це один з ключових елементів російської залізничної логістики.
Країна
02.10.2024
17:06

"Ця зима встряхне і розставить все по місцях". Як в Україні розвивають відновлювальну генерацію, завдяки і попри

Немає механізмів, які б заохочували людей і організації, щоб ця електроенергія ще й допомагала б мережі. Потрібно думати на державному рівні, як це все інтегровувати в нашу енергетичну систему.
Всі статті