Зеленський провів нараду за підсумками візитів до Європи і анонсував нові кроки на осінь

Президент України Володимир Зеленський сьогодні, 25 серпня, провів тривалу нараду за підсумками своїх візитів до Європи. Про це він заявив у відеозверненні 25 серпня.

"Провів сьогодні нараду за підсумками візитів. Тривалу нараду. Питання координації саме щодо літаків. Підготовка нових оборонних пакетів - саме з таким наповненням, яке потрібне нашим воїнам і про яке вони мені говорили, коли відвідував фронт", - йдеться у повідомленні.

Президент підкреслив, що усі домовленості, які вдалося привезти додому від наших партнерів, уже почали реалізовувати.

"Передусім літаки F-16. Завдання очевидні. Міжнародники - це максимальне розширення тренувальних місій. Військові - максимальне прискорення підготовки інфраструктури, відправлення пілотів, інженерів – повне забезпечення готовності України", - сказав президент.

Зеленський зазначив, що завданням для всіх є максимальне наближення моменту, коли F-16 допоможуть нам тримати подалі російських терористів.

"Готуємо і нові наші міжнародні заходи до осені, нові кроки у відносинах із партнерами, які мають посилити Україну. Осінь буде насиченою з точки зору нашої дипломатії", - сказав президент.

Статті

Країна
16.09.2024
20:13

Боротьба з нецільовими витратами бюджету під час війни. Досвід Запоріжжя

В ході ремонту автомобільної дороги Запоріжжя-Біленьке при улаштуванні нового дорожнього одягу підрядником нанесено вирівнюючий шар у 2 рази тонший, ніж визначено проєктом.
Донбас
15.09.2024
18:34

Донецький «історик і публіцист» придумав «російськомовний український націоналізм». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу продовжили відпрацьовувати свої тридцять срібняків і активно поширювати російські міфи про «ультранаціоналістичну Україну». Виходить досить незграбно, але ніхто й не вимагає від них дотримуватися історичної...
Країна
13.09.2024
16:15

Зростання цін та гривня: спокій зі знаком питання

Зберігши свою облікову ставку на рівні 13%, Національний банк України сигналізував: до кінця року різкого зростання цін у країні не очікується. А отже, і обвалу гривні.
Всі статті