Зеленський показав зустріч з делегацією Палати представників Конгресу США від обох партій

Президент України Волоимир Зеленський повідомив про свою зустріч із делегацією Палати представників Конгресу США від Республіканської та Демократичної партій на полях Мюнхенській конференції з безпеки. Про це голова державаи повідомив у своєму Телеграм-каналі 18 лютого.

"Зустрівся з делегацією Палати представників Конгресу США від Республіканської та Демократичної партій. Предметно обговорили ситуацію на полі бою, розвиток оборонних індустрій. Окремо розповів про прогрес України у виробництві дронів", - пише президент. 

"Сподіваємось на ухвалення Палатою представників рішень, що забезпечать подальшу необхідну підтримку України з боку США. Ми маємо перемогти в цій війні. І ми повинні зробити це в єдності, захистивши наші спільні цінності", - додав він.

Нагадаємо, що президент України Волоимир Зеленський повідомив про свою розмову телефоном із американським колегою Джозефом Байденом.

Статті

Країна
17.10.2024
10:00

Агросектор України: мінна загроза

Ще у 2014 р. Уакраїна увійшла до п'ятірки країн з найбільшою замінованою територією. Сусіди за рейтингом: Сирія, Афганістан, Ємен та М'янма. Після повномасштабного рашистського вторгнення у 2022 р. ми очолюємо цей сумний список.
Світ
16.10.2024
07:41

«Наші війська вже підійшли до Миргорода». Російські ЗМІ про Україну

Ніхто не гарантує, що всі країни єдиним фронтом стануть на захист члена НАТО... Для самого альянсу немає жодної причини включати в себе Україну. Він і так користується нею як своїм плацдармом, не несучи при цьому жодної відповідальності.
Країна
15.10.2024
10:54

Друга річниця "повернення Донбасу додому": фестиваль міфів

Сама ідея апелювати до історії, говорячи про належність території до державних утворень, межі яких постійно змінювалися, – у сучасному світі виглядає дивно.
Всі статті