Зеленський обговорив із Сирським контрзаходи, щоб окупанти більше втрачали у логістиці та техніці

Президент України Володимир Зеленський обговорив із головнокомандувачем ЗСУ Олександром Сирським і начальником Генштабу Анатолієм Баргилевичем підготовку рішень щодо ослаблення російської армії. Про це він повідомив у вечірньому зверненні 1 липня. 

"Заслухав -доповідь військових вранці. Головком Сирський, начальник Генштабу Баргилевич. Про ключові фронтові напрямки, а це і покровський, й інші на Донеччині, і Харківщина. Також обговорили деякі наші принципові рішення - кроки, які готуємо, щоб окупант втрачав більше своєї логістики, більше техніки, більше своїх надій розширити війну", - заявив Зеленський.

Як він зазначив, "для Росії все це повинно закінчитися програшем - і тільки так програє сама ідея війни проти України. Ми робимо все для цього і зброєю, і дипломатією. Відповідні процеси йдуть пліч-о-пліч".

Нагадаємо, Зеленський заявив, що перемогу у війні з росією в Україні та на Заході розуміють по-різному. 

Статті

Країна
03.07.2024
13:57

Економіка: зростання всупереч війні

Українська економіка збереже позитивну динаміку цього року всупереч усім викликам повномасштабної війни. Такого обнадійливого висновку дійшли експерти Світового банку (СБ), аналізуючи підсумки перших 5 місяців.
Світ
02.07.2024
17:02

«Зеленський прийняв пропозицію Путіна». Російські ЗМІ про Україну

РосЗМІ не натішаться: "У Києві знову заговорили про переговори". При цьому акцент президента Зеленського на можливості переговорів Києва і Москви тільки через посередників кремлівські ЗМІ навмисно приглушують, позицію Києва подають як його...
Країна
30.06.2024
23:00

“Ніхто не бере на себе відповідальність давати роз’яснення”, або дещо про покарання за колабораціонізм

Офіс генерального прокурора нараховує 8269 кримінальних проваджень по відносно новій статті 111-1 “Колабораційна діяльність” Кримінального кодексу. В Єдиному державному реєстрі судових рішень є вже 1694 вироки
Всі статті