Зеленський обговорив із главою Пентагону посилення української ППО

Під час саміту з питань безпеки "Діалог Шангрі-Ла" у Сінгапурі президент України Володимир Зеленський зустрівся із міністром оборони США Ллойдом Остіном, де обговорив коаліцію F-16 та посиленні української протиповітряної оборони. Про це йдеться у  Facebook Володимира Зеленського.

Дипломати обговорили  оборонні потреби нашої держави, посилення української системи ППО, коаліцію F-16, підготовку двосторонньої безпекової угоди.

"Дякую Президенту Байдену за ухвалення важливого рішення щодо захисних ударів американською зброєю по території ворога для ефективної протидії російським спробам розширювати зону бойових дій. Цінуємо життєво важливу оборонну та політичну підтримку України від Сполучених Штатів Америки", — наголосив президент.

Статті

Світ
27.06.2024
14:25

"Люди в Бєлгороді знають, що коли Росія бомбить Харків, вони також страждають". Огляд західних медіа

Втягнутість у війну об’єднала Бєлгород. Майже 70 відсотків його жителів займаються волонтерством: збирають гроші, приєднуються до територіальної оборони, укомплектовують лікарні...
Країна
26.06.2024
19:45

Якщо проблем немає – їх треба створити. Медреформа по-запорізьки

Всі лікарі-чоловіки, які беруть участь у протестних акціях, або підписують звернення проти ліквідації, отримали повістки і  тепер мусять збиратися на передову, від інших вимагають звільнитися.
Світ
25.06.2024
16:20

"Зеленський українцям до смерті своєї посланий". Російські ЗМІ про Україну

"...Той же Янукович, на мій погляд, як перша особа у владі, що змінює київський режим, не зможе вже відбутися".
Всі статті