Зеленський на Ставці заслухав розвідку щодо намірів окупантів

Президент України Володимир Зеленський 16 вересня провів Ставку, де заслухав доповіді від низки посадовців, зокрема, про фронт, розвідку та захист критичної інфраструктури. Про це він повідомив у Telegram.

За словами Зеленського, він заслухав зведення щодо ситуації на фронті, а також детальні доповіді від Служби зовнішньої розвідки та Головного управління розвідки щодо намірів російських окупантів і ситуації в їхніх лавах.

"Розвідники відзначили помітне погіршення дисципліни в російських підрозділах", - поділився Зеленський. 

Крім цього, лідер держави обговорив поточний стан готовності інженерного захисту на об’єктах критичної інфраструктури.

Водночас він заслухав доповідь головного інспектора Міністерства оборони Ігоря Воронченка. Президент дав доручення Генеральному штабу надати перелік заходів для покращення роботи центрів.

"Насамкінець - безпілотники. Деякі найбільші держави-експортери компонентів для дронів запроваджують експортні обмеження. Ми знаємо, як зробити, щоб ці обмеження не стали для нас критичними", - додав Зеленський.

Нагадаємо, раніше Зеленський заявив, що "План перемоги" прописаний на 90% і охоплюватиме військові, дипломатичні та економічні питання. 

Статті

Донецьк
18.09.2024
13:18

У лікарнях грубіянять, а в аптеках продають крейду замість ліків. Донецький щоденник

На цій біді швидко навчилися заробляти місцеві ділки. Вони привозять невеликими партіями медикаменти з України та перепродають їх із потрійною накруткою. Але люди купують. Тому що змушені.
Світ
17.09.2024
18:00

«Росія зобов'язана вибрати другий варіант дій». Російські ЗМІ про Україну

У Росії для чинної влади небезпечно програвати війни, особливо коли тривалий час ця влада проводила паради і переконувала народ у непереможності рідної армії. Поразка викличе розчарування і втрату віри, але не в армію, а в політичне керівництво.
Луганськ
17.09.2024
10:40

Хліб, евакуація, 20 мешканців і зникла безвісти 82-річна Надія Омелянівна: будні вільної Луганщини 

Надія Омелянівна, швидше за все, пішла шукати місце, де можна спіймати мобільний зв’язок, щоб поговорити з сином (телефона у хаті не було, отже, ймовірно, вона взяла його з собою). І підірвалась на вибухівці. А тіло розтягали дикі звірі.
Всі статті