Засновник прокремлівського Z-видання Readovka впав у кому після того, як перекинувся на квадроциклі та «стер обличчя»

Власник прокремлівського Z-видання Readovka Олексій Костилєв розбився на квадрациклі, перебуваючи в алкогольному стані в Смоленській області. Він перебуває в комі, - пишуть російські пабліки 27 жовтня.

За даними «Бази», у Костильова перелом основи черепа, забій головного мозку і відкрита черепно-мозкова травма. Він перебуває в комі у вкрай важкому стані на апараті штучної вентиляції легенів.

Опозиційні роспабліки пишуть, що влада Смоленської області попросила місцеві видання нічого не писати про історію з Костильовим.

«Місцеві пабліки розповіли, що власник Readovka в стані алкогольного сп'яніння розбився на квадроциклі. Пізніше низка місцевих інтернет-видань видалили будь-яку інформацію про Костильова. Офіційна позиція - «з Олексієм Костильовим стався нещасний випадок під час його робочого візиту в рамках проєкту “Багатодітні села” в Смоленській області». Однак в обласному УВС інформації про «нещасний випадок» із Костильовим немає. Власника Readovka доправили в лікарню в непритомному стані: діагностували «черепно-мозкову травму, крововилив у мозок, перелом обох ніг і перелом шиї». Сам Костильов у комі. За словами лікарів, «стан критичний, хворий на ШВЛ», - ідеться в повідомленні.

Ще один паблік також уточнив, що Костильов їхав на квадроциклі стоячи, на гранично високій швидкості.

«Він перекинувся, наїхавши на нерівність на дорозі, а квадроцикл після цього впав на нього. Місцеві жителі збіглися до місця події і стягнули з чоловіка квадроцикл. Кореспонденту SOTAvision повідомили, що його було не впізнати - до такої міри виявилося стерте обличчя», - йдеться в повідомленні.

Статті

Донбас
27.10.2024
17:39

«На Запоріжжі бували випадки, що в одному селі води не попросиш у бабусі, а в іншому - дідусь наводить на нас артилерію». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня інформаційні канали окупованого Донбасу вдавали з себе дорослих журналістів і намагалися детально розповідати про саміт БРІКС у Казані та аналізувати його підсумки. Виходило не дуже, тому що, якраз, про підсумки навіть російські...
Країна
26.10.2024
09:00

Мобілізація: економічне бронювання чи нові посилення?

Ще на початку серпня народні депутати говорили, що темпи мобілізації задовольняють найвище військове керівництво України. Але за два місяці ситуація різко змінилася.
Країна
25.10.2024
10:49

Медреформа в дії. Досвід Запоріжжя

Величезна кількість лікарів, медичних співробітників виїхали з тимчасово окупованих територій і розселилися в Запоріжжі. Величезна користь діяльності релоковних медцентрів...
Всі статті