Запорізька область зазнала понад 320 обстрілів за добу, є руйнування житла й об'єктів інфраструктури

Ворог обстріляв прифронтові громади Запорізької області понад 320 разів протягом минулої доби. Про це повідомив начальник Запорізької ОВА Іван Федоров у Телеграм 5 вересня.

"Впродовж доби окупанти 324 рази били по 7 населених пунктах Запорізької області", - написав Федоров.

Зокрема, війська РФ здійснили 3 авіаудари по Малій Токмачці. 175 БпЛА різної модифікації атакували  Гуляйполе, Новоандріївку, Роботине, Малу Токмачку, Левадне та Малинівку. 6 обстрілів РСЗВ накрили Гуляйполе, Новоандріївку, Малинівку, Левадне та Роботине. 140 артобстрілів завдано по території Гуляйполя, Новоандріївки, Роботиного, Малої Токмачки, Малинівки, Левадного та Преображенки. 

Зазначається, що надійшло 8 повідомлень про руйнування житлових будинків та об'єктів інфраструктури. Мирні жителі не постраждали.

Раніше повідомлялось, що до роботи в Запорізькій області готові понад 400 Пунктів Незламності: 49 працюють, решту можна розгорнути протягом 2 годин після настання надзвичайної ситуації.

Статті

Донецьк
18.09.2024
13:18

У лікарнях грубіянять, а в аптеках продають крейду замість ліків. Донецький щоденник

На цій біді швидко навчилися заробляти місцеві ділки. Вони привозять невеликими партіями медикаменти з України та перепродають їх із потрійною накруткою. Але люди купують. Тому що змушені.
Світ
17.09.2024
18:00

«Росія зобов'язана вибрати другий варіант дій». Російські ЗМІ про Україну

У Росії для чинної влади небезпечно програвати війни, особливо коли тривалий час ця влада проводила паради і переконувала народ у непереможності рідної армії. Поразка викличе розчарування і втрату віри, але не в армію, а в політичне керівництво.
Луганськ
17.09.2024
10:40

Хліб, евакуація, 20 мешканців і зникла безвісти 82-річна Надія Омелянівна: будні вільної Луганщини 

Надія Омелянівна, швидше за все, пішла шукати місце, де можна спіймати мобільний зв’язок, щоб поговорити з сином (телефона у хаті не було, отже, ймовірно, вона взяла його з собою). І підірвалась на вибухівці. А тіло розтягали дикі звірі.
Всі статті