Заплановано телефонну розмову Зеленського з Трампом - ЗМІ

Заплановано телефонну розмову між Дональдом Трампом і Володимиром Зеленським. Про це повідомили телеканал CNN, агентство Reuters та "Голос Америки" 19 липня.

"Телеканал CNN та агентство Reuters повідомили про те, що заплановано телефонну розмову кандидата у президенти США від Республіканської партії Дональда Трампа та президента України Володимира Зеленського. Посилаючись на джерела знайомі з цими планами, CNN повідомив, що розмова планується на п'ятницю, але Reuters не зміг підтвердити цю дату. ЗМІ повідомляють, що хоча графіки президентів часто зміщуються, дискусії про необхідність такої розмови точаться вже протягом певного часу", - пише "голос Америки".

Як пише CNN, цей дзвінок ознаменував би першу розмову між Трампом і Зеленським після того, як Трамп залишив Білий дім. Розмова відбувалася б на тлі стурбованості в Європі щодо того, якою буде політика Трампа щодо війни в Україні, якщо Трамп виграє президентські вибори в листопаді.

Раніше повідомлялось, що прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан провів зустріч із колишнім президентом США Дональдом Трампом у його резиденції у Флориді

Статті

Країна
06.09.2024
11:06

12-годинні виклики, реформування і «Надія». Як "швидка" виконує свої функції у прифронтовій Дніпропетровщині

Зараз додалося викликів… Ми всі розуміємо які. У нас щоденні транспортування військових, я не буду говорити, з яких локацій. Першими працюють військові медики, ми забираємо поранених військових в лікарнях першого контакту або стабілізаційних пунктах
Країна
05.09.2024
11:31

Національний кешбек: як це працюватиме

Ініційована президентом В.Зеленським держпрограма "Купуй українське" ("Національний кешбек") стартувала з 2 вересня. "ОстроВ" розповідає про її умови та ризики.
Світ
04.09.2024
11:19

«В перспективі наступного року Москві доведеться домовлятися з Вашингтоном». Російські ЗМІ про Україну

«Виснажені громадяни Незалежної розуміють, що під час швидкого настання холодів їхня енергосистема може не витримати, а Росія масштабними бомбардуваннями здатна знищити всю енергомережу України і тоді настане колапс»
Всі статті