Захищаючи Україну загинув професійний футболіст, ексгравець луганської "Зорі"

Професійний футболіст 43-річний Олександр Гончар загинув на війні, захищаючи Україну. Про це повідомили тільки зараз, хоча пішов із життя український воїн ще в серпні, - пише "Террикон".

Бійцем ЗСУ Гончар став у березні 2023 року і був солдатом окремої автомобільної бригади Десантно-штурмових військ ЗСУ. Бився і загинув на Запорізькому напрямку, намагаючись розвинути український контрнаступ. 

Видання нагадало, що свого часу Гончар пограв у безлічі клубів - виступав за "Прикарпаття", "Ворсклу", "Десну", "Металіст", "Зорю", "Княжу", "Олександрію", "Полтаву", тернопільську "Ниву". Титулів не завойовував, його максимальне досягнення - друге місце в Першій лізі (з Борисфеном і Зорею). Був вихованцем бориспільського футболу. Влада цього міста й опублікувала співчуття у зв'язку зі смертю футболіста.

"За час проходження військової служби зарекомендував себе виключно з позитивного боку. Функціональні обов'язки виконував відмінно, користувався авторитетом серед колег. Побратими згадують, що Олександр швидко знайшов спільну мову з усіма, був дуже щирим, відповідальним і дисциплінованим. Він до останнього подиху був вірним військовій присязі та українському народові", - йдеться в повідомленні.

Статті

Країна
06.09.2024
11:06

12-годинні виклики, реформування і «Надія». Як "швидка" виконує свої функції у прифронтовій Дніпропетровщині

Зараз додалося викликів… Ми всі розуміємо які. У нас щоденні транспортування військових, я не буду говорити, з яких локацій. Першими працюють військові медики, ми забираємо поранених військових в лікарнях першого контакту або стабілізаційних пунктах
Країна
05.09.2024
11:31

Національний кешбек: як це працюватиме

Ініційована президентом В.Зеленським держпрограма "Купуй українське" ("Національний кешбек") стартувала з 2 вересня. "ОстроВ" розповідає про її умови та ризики.
Світ
04.09.2024
11:19

«В перспективі наступного року Москві доведеться домовлятися з Вашингтоном». Російські ЗМІ про Україну

«Виснажені громадяни Незалежної розуміють, що під час швидкого настання холодів їхня енергосистема може не витримати, а Росія масштабними бомбардуваннями здатна знищити всю енергомережу України і тоді настане колапс»
Всі статті