Зафіксовано майже 2,5 тисячі обстрілів Донеччини за добу, є поранені

Зафіксовано майже 2,5 тисячі обстрілів Донеччини за добу, є поранені. Про це повідомили начальник Донецької ОВА Вадим Філашкін та поліція області у Телеграм 24 жовтня.

"За 23 жовтня росіяни поранили 4 жителів Донеччини: у Лимані, Костянтинівці, Селидовому і Кураховому", - написав Філашкін.

У поліції зазначили, що зафіксовано 2456 ворожих обстрілів по лінії фронту та житловому сектору. 

Під вогнем перебували 8 населених пунктів: міста Костянтинівка, Курахове, Лиман, Мирноград, Покровськ, Родинське, Селидове, село Новоукраїнка.

Пошкоджено 22 цивільних об’єкти, з них 18 житлових будинків.

На Лиман росіяни скинули авіабомбу "ФАБ-250" з модулем УМПК - поранили цивільну особу, пошкодили два багатоквартирних будинки.

Костянтинівку окупанти обстріляли артилерією та дроном - є поранений, руйнувань зазнали 2 багатоквартирних будинки, котельня, два автомобілі.

По Кураховому росія вдарила чотирма ФАБами - травмовано цивільну особу, пошкоджено 5 багатоквартирних будинків і адмінбудівлю.

У Селидовому внаслідок артобстрілу зазнав поранень мирний житель. 

Мирноград ворог атакував бомбою "ФАБ-250" з модулем УМПК - зруйновано та пошкоджено 7 багатоквартирних будинків.

У Покровську російська бомба влучила у приватний сектор - пошкоджено два будинки й газогін.

"З лінії фронту евакуйовано 199 людей, у тому числі 15 дітей", - повідомив також Філашкін.

Раніше повідомлялось, що росіяни 24 рази за добу обстріляли населені пункти Донеччини.

Статті

Донбас
27.10.2024
17:39

«На Запоріжжі бували випадки, що в одному селі води не попросиш у бабусі, а в іншому - дідусь наводить на нас артилерію». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня інформаційні канали окупованого Донбасу вдавали з себе дорослих журналістів і намагалися детально розповідати про саміт БРІКС у Казані та аналізувати його підсумки. Виходило не дуже, тому що, якраз, про підсумки навіть російські...
Країна
26.10.2024
09:00

Мобілізація: економічне бронювання чи нові посилення?

Ще на початку серпня народні депутати говорили, що темпи мобілізації задовольняють найвище військове керівництво України. Але за два місяці ситуація різко змінилася.
Країна
25.10.2024
10:49

Медреформа в дії. Досвід Запоріжжя

Величезна кількість лікарів, медичних співробітників виїхали з тимчасово окупованих територій і розселилися в Запоріжжі. Величезна користь діяльності релоковних медцентрів...
Всі статті