За тиждень РФ застосувала проти України майже 900 КАБів, більш ніж 300 "шахедів" і понад 40 ракет - Зеленський

За останній тиждень російська армія застосувала проти України майже 900 авіаційних бомб, більш ніж 300 «шахедів» і понад 40 ракет. Про це повідомив у Телеграм презхидент Володимир Зеленський. 

Зеленський також прокоментував ранковий обстріл КАБами Запоріжжя. 

"Російський удар по Запоріжжю сьогодні – авіабомби. Пошкоджені звичайні житлові будинки, в одному з них зруйнований під’їзд. Також є пошкодження міської інфраструктури, залізниці. 

Загалом були поранені 13 людей, двох вдалося врятувати з-під завалів. Я дякую всім службам, які оперативно відреагували й надали необхідну допомогу людям. Зараз ще триває розбір завалів", - повідомив Зеленський. 

Нагадаємо, через обстріл Запоріжжя пошкоджено будівлю вокзалу, є зміни у русі поїздів. 

Статті

Світ
26.09.2024
22:00

Російський метал у Європі: "історична помилка" Брюсселя

Європейський санкційний «паркан» щодо російської металопродукції виглядає як діряве решето. Цинізм у тому, що дірки у "паркані" передбачливо зробили самі єврочиновники.
Країна
25.09.2024
14:09

Квартирний бум проти переселенців. Їдеш від війни – залишай дітей, старих та тварин

Вимушені переселенці стають легкою здобиччю для недобросовісних власників. На жаль, навіть договір не завжди може захистити орендарів.
Донецьк
23.09.2024
12:17

Перейменування на Донеччині: як у 2024 році змінювали назви, пов'язані з РФ

Вже втретє за останні 10 років населенні пункти Донецької області стикаються із необхідністю масово змінювати назви об’єктів топоніміки на своїй території.
Всі статті