За минулу добу РФ 27 разів обстріляла прикордоння Чернігівської, Сумської та Харківської областей

За минулу добу російські окупанти здійснили 27 обстрілів із різних видів озброєння прикордонних територій Чернігівської, Сумської та Харківської областей, зафіксовано 147 вибухів. Про це у Фейсбук повідомляє Оперативне Командування "Північ".

У Чернігівській області ворог обстріляв 3 населені пункти в Семенівській громаді та Грем'яч у Новгород-Сіверській громаді.

У Сумській області було обстріляно 10 населених пунктів у Сумському районі, Олександрівку - в Охтирському районі, Рівне - у Конотопському районі, а також 6 населених пунктів у Шосткинському районі.

У Харківській області ворог здійснив скидання ВОГ із БпЛА по Возрожденівському.

Інформація про руйнування, загиблих або поранених серед місцевого населення уточнюється.

Як повідомлялося, на Сумщині російські окупанти скинули FPV-дрон на соціальний автобус із 20 пасажирами. 

Статті

Країна
04.07.2024
10:23

Земельна реформа, рейдери, війна і не тільки… Про що не мовчать фермери прифронтової Дніпропетровщини

Що насторожує в цій реформі? Під час війни можливість концентрувати в одних руках до 10 тис гектарів землі – погана історія. Уявіть, що аграрій скупить ці 10 тисяч в одній громаді. Це породжує монополію, монополія –  корупцію.
Країна
03.07.2024
13:57

Економіка: зростання всупереч війні

Українська економіка збереже позитивну динаміку цього року всупереч усім викликам повномасштабної війни. Такого обнадійливого висновку дійшли експерти Світового банку (СБ), аналізуючи підсумки перших 5 місяців.
Світ
02.07.2024
17:02

«Зеленський прийняв пропозицію Путіна». Російські ЗМІ про Україну

РосЗМІ не натішаться: "У Києві знову заговорили про переговори". При цьому акцент президента Зеленського на можливості переговорів Києва і Москви тільки через посередників кремлівські ЗМІ навмисно приглушують, позицію Києва подають як його...
Всі статті