За добу ворог завдав артилерійських та мінометних ударів по 15 населених пунктів Харківщини

За добу ворог завдав артилерійських та мінометних ударів по 15 населених пунктів Харківської області, а також завдав авіаударів по Куп'янську та Берестовому. Про це повідомив у Телеграм глава Харківської ОВА Олег Синєгубов.

"Сьогодні, о 7:20, у м. Вовчанськ внаслідок ворожого обстрілу пошкоджена будівля закладу освіти. Без постраждалих", - написав Синєгубов.

За його словами, під ворожим обстрілом опинився Куп‘янськ. Внаслідок авіаудару по околицях міста, осколкові поранення отримав 55-річний волонтер. Пошкоджено цивільний автомобіль.

О 20:50 під мінометним обстрілом опинилося с. Олександрівка Богодухівського району. Пошкоджено приватний будинок. Без постраждалих.

Вчора вранці росіяни скинули ФАБ-250 по місту Куп'янськ Харківської області. Внаслідок удару постраждав цивільний.

Також уночі російські окупанти завдали ударів "Шахедами" по Харкову. За інформацією глави Харківської ОВА, внаслідок обстрілу пошкодженні скління вікон та балконів, 5 гаражів, 17 автомобілів, горіли три авто.

Обійшлося без жертв.

Як повідомлялося, російські окупанти 2 березня обстріляли передмістя Куп'янська Харківської області, унаслідок чого постраждав волонтер.

Статті

Країна
06.09.2024
11:06

12-годинні виклики, реформування і «Надія». Як "швидка" виконує свої функції у прифронтовій Дніпропетровщині

Зараз додалося викликів… Ми всі розуміємо які. У нас щоденні транспортування військових, я не буду говорити, з яких локацій. Першими працюють військові медики, ми забираємо поранених військових в лікарнях першого контакту або стабілізаційних пунктах
Країна
05.09.2024
11:31

Національний кешбек: як це працюватиме

Ініційована президентом В.Зеленським держпрограма "Купуй українське" ("Національний кешбек") стартувала з 2 вересня. "ОстроВ" розповідає про її умови та ризики.
Світ
04.09.2024
11:19

«В перспективі наступного року Москві доведеться домовлятися з Вашингтоном». Російські ЗМІ про Україну

«Виснажені громадяни Незалежної розуміють, що під час швидкого настання холодів їхня енергосистема може не витримати, а Росія масштабними бомбардуваннями здатна знищити всю енергомережу України і тоді настане колапс»
Всі статті