З Очеретиного на Донеччині евакуювали всіх дітей

З Очеретиного у Донецькій області, яке входить до списку населених пунктів, де запроваджена обов'язкова евакуація неповнолітніх, вивезли всіх дітей. Про це  повідомив голова Очеретинської селищної військово-цивільної адміністрації Микола Коваленко 13 листопада у коментарі Суспільному.

"До повномасштабного вторгнення в Очеретиному було десь 500-600 дітей. В школі навчалося 350, а в дитячому садочку було 96 дітей. Плюс діти до трьох років ще були, які не ходили до дитячого садочку. Це в самому Очеретино. В Кераміку було десь 20 дітей", - зазначив Коваленко.

Також він додав, що Керамік теж входить до списку на евакуацію неповнолітніх, однак там залишається одна дитина оскільки її батьки відмовляються евакуюватись.

Коваленко повідомив, що за тиждень з Очеретинської громади евакуювали близько сотні людей, однак там залишилось ще понад дві тисячі жителів.

Як повідомлялось раніше, з восьми небезпечних населених пунктів Донеччини залишається евакуювати 185 дітей.

Статті

Країна
06.09.2024
11:06

12-годинні виклики, реформування і «Надія». Як "швидка" виконує свої функції у прифронтовій Дніпропетровщині

Зараз додалося викликів… Ми всі розуміємо які. У нас щоденні транспортування військових, я не буду говорити, з яких локацій. Першими працюють військові медики, ми забираємо поранених військових в лікарнях першого контакту або стабілізаційних пунктах
Країна
05.09.2024
11:31

Національний кешбек: як це працюватиме

Ініційована президентом В.Зеленським держпрограма "Купуй українське" ("Національний кешбек") стартувала з 2 вересня. "ОстроВ" розповідає про її умови та ризики.
Світ
04.09.2024
11:19

«В перспективі наступного року Москві доведеться домовлятися з Вашингтоном». Російські ЗМІ про Україну

«Виснажені громадяни Незалежної розуміють, що під час швидкого настання холодів їхня енергосистема може не витримати, а Росія масштабними бомбардуваннями здатна знищити всю енергомережу України і тоді настане колапс»
Всі статті