З Луганська повідомляють про приліт на нафтобазу: окупанти нарахували шість ракет ATACMS, клуби диму бачить усе місто

В окупований Луганськ прилетіли ракети ATACMS 7 червня, українські партизани повідомляють про влучання по нафтобазі. Про це пишуть місцеві пабліки, рух українців і кримських татар "Атеш", Телеграм-канал "Донбасс. Важно", а також місцева "влада".

"Агент "АТЕШ" із Луганська повідомляє про гарний приліт по нафтобазі та велику пожежу в районі Гострої Могили", - пише "Атеш"

"За даними місцевих, щонайменше сім вибухів пролунало в районі кварталу Якіра. Також повідомляється, що після "прильотів" у місті відсутній мобільний зв'язок", - пише "Донбасс. Важно".

Уточнюється, що величезні клуби диму видно з кожного району міста.

"Масований обстріл цивільних об'єктів Луганська. Випустили щонайменше 6 ракет, попередньо ATACMS. Більше ракет збили ППО. Проте є прильоти", - повідомила прессекретарка так званого “глави ЛНР” Леоніда Пасічника Анна Романова.

Більше відео - на "Донбасс. Важно".

Раніше повідомлялося, що наслідки пожежі на нафтобазі в Луганську після удару ATACMS потрапили на супутникові знімки: знищено щонайменше три ємності з паливом.

Статті

Країна
16.09.2024
20:13

Боротьба з нецільовими витратами бюджету під час війни. Досвід Запоріжжя

В ході ремонту автомобільної дороги Запоріжжя-Біленьке при улаштуванні нового дорожнього одягу підрядником нанесено вирівнюючий шар у 2 рази тонший, ніж визначено проєктом.
Донбас
15.09.2024
18:34

Донецький «історик і публіцист» придумав «російськомовний український націоналізм». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу продовжили відпрацьовувати свої тридцять срібняків і активно поширювати російські міфи про «ультранаціоналістичну Україну». Виходить досить незграбно, але ніхто й не вимагає від них дотримуватися історичної...
Країна
13.09.2024
16:15

Зростання цін та гривня: спокій зі знаком питання

Зберігши свою облікову ставку на рівні 13%, Національний банк України сигналізував: до кінця року різкого зростання цін у країні не очікується. А отже, і обвалу гривні.
Всі статті