З бюджету Донецької області спрямували ще 60,5 млн. грн на потреби підрозділів, які боронять регіон

Сьогодні з бюджету Донецької області спрямували ще 60 мільйонів 540 тисяч гривень на потреби підрозділів, які боронять Донеччину. Таке рішення прийняли під час засідання Ради оборони Донецької області, - повідомив у Телеграм вдень 17 жовтня начальник ОВА Вадим Філашкін.

"Військова ситуація складна, тому ми робимо все можливе, щоб наші військові могли дати гідну відсіч ворогу. На засіданні Ради оборони говорили зокрема про продовження мобілізаційних заходів та побудову фортифікацій. Дав доручення профільним структурним підрозділам ОДА та місцевим військовим адміністраціям надавати максимально можливу підтримку Силам оборони у цьому напрямку роботи", - зазначив глава області.

"Окремо звернули увагу на забезпечення станцій мобільного зв’язку засобами безперебійного живлення. Дуже важливо, щоб навіть в умовах блекаутів в усіх населених пунктах області був стабільний зв’язок та інтернет. Працюємо далі", - підкреслив Філашкін.

 

Статті

Країна
17.10.2024
10:00

Агросектор України: мінна загроза

Ще у 2014 р. Уакраїна увійшла до п'ятірки країн з найбільшою замінованою територією. Сусіди за рейтингом: Сирія, Афганістан, Ємен та М'янма. Після повномасштабного рашистського вторгнення у 2022 р. ми очолюємо цей сумний список.
Світ
16.10.2024
07:41

«Наші війська вже підійшли до Миргорода». Російські ЗМІ про Україну

Ніхто не гарантує, що всі країни єдиним фронтом стануть на захист члена НАТО... Для самого альянсу немає жодної причини включати в себе Україну. Він і так користується нею як своїм плацдармом, не несучи при цьому жодної відповідальності.
Країна
15.10.2024
10:54

Друга річниця "повернення Донбасу додому": фестиваль міфів

Сама ідея апелювати до історії, говорячи про належність території до державних утворень, межі яких постійно змінювалися, – у сучасному світі виглядає дивно.
Всі статті