"З 90 в живих залишилося 6": окупант скаржиться на втрати біля Лиману та Кремінної – перехоплення розвідки

Російський солдат у телефонній розмові скаржиться співрозмовнику на великі втрати серед своїх військових на Донецькому напрямку. Відповідне аудіо перехопило й опублікувало Головне управління розвідки.

"Поблизу Кремінної втратили під час штурму солдатів. Їх було 90, а після штурму живими залишилися 6", - розповідає військовий РФ.

Також у розмові він скаржиться на своїх командирів та їхні дії.

"У новинах показують усе красиво, а насправді погано. Під Лиманом жахлива ситуація. Нас обстрілюють постійно, бліндажі теж, працюють снайпери. Дрони-камікадзе скидають постійно на нас усе. Коли це скінчиться? Уже додому хочу поїхати", - каже російський солдат.

Статті

Країна
06.09.2024
11:06

12-годинні виклики, реформування і «Надія». Як "швидка" виконує свої функції у прифронтовій Дніпропетровщині

Зараз додалося викликів… Ми всі розуміємо які. У нас щоденні транспортування військових, я не буду говорити, з яких локацій. Першими працюють військові медики, ми забираємо поранених військових в лікарнях першого контакту або стабілізаційних пунктах
Країна
05.09.2024
11:31

Національний кешбек: як це працюватиме

Ініційована президентом В.Зеленським держпрограма "Купуй українське" ("Національний кешбек") стартувала з 2 вересня. "ОстроВ" розповідає про її умови та ризики.
Світ
04.09.2024
11:19

«В перспективі наступного року Москві доведеться домовлятися з Вашингтоном». Російські ЗМІ про Україну

«Виснажені громадяни Незалежної розуміють, що під час швидкого настання холодів їхня енергосистема може не витримати, а Росія масштабними бомбардуваннями здатна знищити всю енергомережу України і тоді настане колапс»
Всі статті