єВорог: українців просять повідомляти про склади пального росіян на окупованих територіях, але у безпечний для себе спосіб

Сили оборони України шукають інформацію про склади пального, паливозаправники російських загарбників і маршрути, якими вони пересуваються на окупованих територіях. Про це повідомляє у Telegram міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров 23 липня.

"Шукаємо інформацію про склади пального, паливозаправники окупантів та маршрути, якими вони пересуваються. Якщо ви перебуваєте на тимчасово окупованих територіях, уважно перегляньте, яка на вигляд техніка та склади на фото. Надсилайте інформацію в єВорог, якщо бачили щось подібне. Силам оборони потрібна інформація про склади пального, паливозаправники та їх маршрути в Запорізькій, Донецькій області, Луганській,  Херсонській областях та АР Крим.  Паливо — це «кров» для техніки. Якщо знищити склади та паливозаправники, росіяни не зможуть пересуватися між позиціями та швидко вести наступальні дії", - зазначив Федоров.

За його словами, українці скористалися чатботом вже 615+ тисяч разів, кожна заявка = потенційні втрати для окупанта. 

ВІн підкреслив, що надсилати інформацію в єВорог можна, якщо тільки ви впевнені у власній безпеці. Не обговорюйте переміщення техніки телефоном та одразу після листування видаляйте фото й переписку з чатботом. 

Єдиний і офіційний чатбот єВорог.

Статті

Країна
16.09.2024
20:13

Боротьба з нецільовими витратами бюджету під час війни. Досвід Запоріжжя

В ході ремонту автомобільної дороги Запоріжжя-Біленьке при улаштуванні нового дорожнього одягу підрядником нанесено вирівнюючий шар у 2 рази тонший, ніж визначено проєктом.
Донбас
15.09.2024
18:34

Донецький «історик і публіцист» придумав «російськомовний український націоналізм». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу продовжили відпрацьовувати свої тридцять срібняків і активно поширювати російські міфи про «ультранаціоналістичну Україну». Виходить досить незграбно, але ніхто й не вимагає від них дотримуватися історичної...
Країна
13.09.2024
16:15

Зростання цін та гривня: спокій зі знаком питання

Зберігши свою облікову ставку на рівні 13%, Національний банк України сигналізував: до кінця року різкого зростання цін у країні не очікується. А отже, і обвалу гривні.
Всі статті