Єрмак повідомив, що росіяни наносять масовані удари по Авдіївці з артилерії та авіації

Керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак проінформував, що  Авдіївка, яка знаходиться поруч із окупованим Донецьком, знаходиться під масованими ударами артилерії та авіації окупантів. Про це він пише у своєму Telegram  10 жовтня.

"Наша Авдіївка під масованими ударами російської артилерії та авіації. Терористи б‘ють по місту, житлових будинках", - зазначив Єрмак. 

Він акцентував, що "тактика терору і геноциду - це інструмент російської армії".

Зазначимо, що соцмережі окупантів також рясніють повідомленнями про "небачений за силою удару" обстріл української Авдіївки. Вони повідомляють, що російська авіація з четвертої ранку 10 жовтня завдає ударів по позиціях Збройних сил України. За їхніми словами, Авдіївка - це "кістка в горлі під Донецьком". При цьому окупанти дуже обережно оцінюють ситуацію, бо це далеко не перша спроба захопити Авдіївку. "Авдіївка охоплена півкільцем, і я сподіваюся, що все-таки рано чи пізно ворог буде розбитий", - пише один із російських "воєнкорів". Також стверджується, що російська армія "веде наймасованіший артилерійський обстріл позицій противника за останні місяці", і цю атаку називають "підготовкою до наступальних дій".

Як повідомлялося, російські загарбники всю ніч та під ранок 10 жовтня з різного озброєння обстрілювали прифронтову Авдіївку на Донеччині.

Статті

Донецьк
18.09.2024
13:18

У лікарнях грубіянять, а в аптеках продають крейду замість ліків. Донецький щоденник

На цій біді швидко навчилися заробляти місцеві ділки. Вони привозять невеликими партіями медикаменти з України та перепродають їх із потрійною накруткою. Але люди купують. Тому що змушені.
Світ
17.09.2024
18:00

«Росія зобов'язана вибрати другий варіант дій». Російські ЗМІ про Україну

У Росії для чинної влади небезпечно програвати війни, особливо коли тривалий час ця влада проводила паради і переконувала народ у непереможності рідної армії. Поразка викличе розчарування і втрату віри, але не в армію, а в політичне керівництво.
Луганськ
17.09.2024
10:40

Хліб, евакуація, 20 мешканців і зникла безвісти 82-річна Надія Омелянівна: будні вільної Луганщини 

Надія Омелянівна, швидше за все, пішла шукати місце, де можна спіймати мобільний зв’язок, щоб поговорити з сином (телефона у хаті не було, отже, ймовірно, вона взяла його з собою). І підірвалась на вибухівці. А тіло розтягали дикі звірі.
Всі статті