Єрмак обговорив із послом США можливість ударів по військовим цілям у РФ

Глава Офісу президента Андрій Єрмак провів зустріч із послом США в Україні Бріджіт Брінк, під час якої обговорювалися підсумки саміту "Великої сімки" (G7) та Глобального саміту світу, а також дозвіл застосовувати американську зброю по військовим цілям у РФ. Про це Єрмак повідомив у Телеграм.

"З послом США в Україні Бріджіт Брінк обговорили результати саміту G7 та Глобального саміту світу, а також угоду про безпеку між нашими країнами, тему 50 мільярдів доларів з російських суверенних активів, санкції проти 300 осіб та організацій, глобальну підтримку суверенітету та територіальної цілісності України та інші питання", - написав Єрмак.

За його словами, також обговорили рішення президента США Джо Байдена про дозвіл застосовувати американську зброю по військовим цілям у росії.

"Попереду саміт НАТО – важливий для України", - наголосив Єрмак.

Нагадаємо, раніше у Пентагоні заявили, що ЗСУ можуть бити зброєю США по всій території РФ, а не тільки біля Харківської області

Статті

Країна
05.07.2024
12:15

"Муніципальна няня" тепер і для ВПО: особливості програми

Тепер у всіх тих батьків, які переїхали з постраждалих громад і самі виховують дітей, без підтримки рідних і близьких, є можливість отримати гроші від держави на фінансування послуг няні
Країна
04.07.2024
10:23

Земельна реформа, рейдери, війна і не тільки… Про що не мовчать фермери прифронтової Дніпропетровщини

Що насторожує в цій реформі? Під час війни можливість концентрувати в одних руках до 10 тис гектарів землі – погана історія. Уявіть, що аграрій скупить ці 10 тисяч в одній громаді. Це породжує монополію, монополія –  корупцію.
Країна
03.07.2024
13:57

Економіка: зростання всупереч війні

Українська економіка збереже позитивну динаміку цього року всупереч усім викликам повномасштабної війни. Такого обнадійливого висновку дійшли експерти Світового банку (СБ), аналізуючи підсумки перших 5 місяців.
Всі статті