єОселя: Майже 11,9 тис родин отримали кредити на суму понад 18,9 млрд грн від старту програми

Майже 11,9 тис родин отримали кредити на суму понад 18,9 млрд грн від старту програми єОселя. Про це у Телеграм 6 серпня повідомляє Мінекономіки України.

Згідно з повідомленням, лише за минулий тиждень видали 154 кредити на 255 млн гривень. Зокрема їх отримали:

під 3% — 65 військовослужбовців та силовиків, 13 педагогів, 9 медиків та 4 науковці;

під 7% — 50 українців без власного житла, 5 ВПО та 8 ветеранів.

На сьогодні взяти кредит за програмою єОселя можна у 10 банках: Ощадбанк, Приватбанк, Укргазбанк, Глобус банк, Sky Bank, Укрексімбанк, Sense Bank, Банк Кредит Дніпро, МТБ Банк і ТАСКОМБАНК.

Зазначається, що Програма реалізується Міністерством економіки, Міністерством цифрової трансформації та ПрАТ «Укрфінжитло». Програма доступного кредитування житла «єОселя» — одна зі складових політики «Зроблено в Україні», ініційованої Президентом України Володимиром Зеленським.

Статті

Донецьк
18.09.2024
13:18

У лікарнях грубіянять, а в аптеках продають крейду замість ліків. Донецький щоденник

На цій біді швидко навчилися заробляти місцеві ділки. Вони привозять невеликими партіями медикаменти з України та перепродають їх із потрійною накруткою. Але люди купують. Тому що змушені.
Світ
17.09.2024
18:00

«Росія зобов'язана вибрати другий варіант дій». Російські ЗМІ про Україну

У Росії для чинної влади небезпечно програвати війни, особливо коли тривалий час ця влада проводила паради і переконувала народ у непереможності рідної армії. Поразка викличе розчарування і втрату віри, але не в армію, а в політичне керівництво.
Луганськ
17.09.2024
10:40

Хліб, евакуація, 20 мешканців і зникла безвісти 82-річна Надія Омелянівна: будні вільної Луганщини 

Надія Омелянівна, швидше за все, пішла шукати місце, де можна спіймати мобільний зв’язок, щоб поговорити з сином (телефона у хаті не було, отже, ймовірно, вона взяла його з собою). І підірвалась на вибухівці. А тіло розтягали дикі звірі.
Всі статті