"Я вирішив незаконно перетнути кордон, але зустрів вовків": порушник попросив про допомогу прикордонників

Чоловік, який намагався незаконно потрапити до Молдови, не зміг зробити це через вовків і був змушений покликати на допомогу прикордонників. Про це повідомила Державна прикордонна служба 23 лютого.

Незвичне повідомлення надійшло на електронну адресу служби «ДОВІРА» Державної прикордонної служби України, з таким змістом: «Я хочу здатися. Я вирішив незаконно перетнути кордон, але зустрів вовків». Також в листі вказувалось приблизне місце знаходження.

Прикордонники Подільського загону негайно відреагували на повідомлення. Завдяки оперативності охоронців держрубежу, які застосували службового собаку, порушника затримали. Він перебував неподалік залізничної станції Абамелікове Одеської області.

Як з’ясувалося, чоловік намагався незаконно потрапити до Молдови через придністровський сегмент українсько-молдовського кордону, однак йому завадили вовки.

Раніше прикордонники попереджали про можливу загрозу з боку хижаків, яка може спіткати поблизу кордону.

За спробу незаконного перетинання кордону, щодо затриманого складено протокол про адміністративне правопорушення за ч.2 ст.204-1 КУпАП, справу направлено до суду.

Статті

Країна
06.09.2024
11:06

12-годинні виклики, реформування і «Надія». Як "швидка" виконує свої функції у прифронтовій Дніпропетровщині

Зараз додалося викликів… Ми всі розуміємо які. У нас щоденні транспортування військових, я не буду говорити, з яких локацій. Першими працюють військові медики, ми забираємо поранених військових в лікарнях першого контакту або стабілізаційних пунктах
Країна
05.09.2024
11:31

Національний кешбек: як це працюватиме

Ініційована президентом В.Зеленським держпрограма "Купуй українське" ("Національний кешбек") стартувала з 2 вересня. "ОстроВ" розповідає про її умови та ризики.
Світ
04.09.2024
11:19

«В перспективі наступного року Москві доведеться домовлятися з Вашингтоном». Російські ЗМІ про Україну

«Виснажені громадяни Незалежної розуміють, що під час швидкого настання холодів їхня енергосистема може не витримати, а Росія масштабними бомбардуваннями здатна знищити всю енергомережу України і тоді настане колапс»
Всі статті