Виявлено та заблоковано фейковий вебсайт Держприкордонслужби України

Виявлено та заблоковано фейковий вебсайт Держприкордонслужби України, що дублював оригінальний сайт і використовувався для дезінформації. Про це повідомляє МВС.

"Фейковий вебсайт Держприкордонслужби дублював структуру і наповнення офіційного сайту Державної прикордонної служби України з метою поширення дезінформації", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що доменне ім'я фейкового сайту було зареєстровано російським реєстратором доменних імен.

У повідомленні наводиться адреса офіційного вебсайту ДПСУ: https://dpsu.gov.ua. 

"Пам'ятайте, всі сайти органів державної влади України знаходяться в домені gov.ua. Не переходьте за сумнівними посиланнями та завжди перевіряйте інформацію", - наголошується в повідомленні.

Як повідомлялося, на Львівщині викрили прикордонника, який допоміг 27 чоловікам виїхати за кордон за фальшивими документами. 

Статті

Країна
17.10.2024
10:00

Агросектор України: мінна загроза

Ще у 2014 р. Уакраїна увійшла до п'ятірки країн з найбільшою замінованою територією. Сусіди за рейтингом: Сирія, Афганістан, Ємен та М'янма. Після повномасштабного рашистського вторгнення у 2022 р. ми очолюємо цей сумний список.
Світ
16.10.2024
07:41

«Наші війська вже підійшли до Миргорода». Російські ЗМІ про Україну

Ніхто не гарантує, що всі країни єдиним фронтом стануть на захист члена НАТО... Для самого альянсу немає жодної причини включати в себе Україну. Він і так користується нею як своїм плацдармом, не несучи при цьому жодної відповідальності.
Країна
15.10.2024
10:54

Друга річниця "повернення Донбасу додому": фестиваль міфів

Сама ідея апелювати до історії, говорячи про належність території до державних утворень, межі яких постійно змінювалися, – у сучасному світі виглядає дивно.
Всі статті