Винищувачи НАТО перехопили 10 літаків РФ над Балтійським регіоном за тиждень

Винищувачі НАТО здійснили три вильоти для супроводу російських літаків над територією країн Балтії у період з 12 по 18 серпня. Загалом перехопили 10 російських бойових літаків. Про це у понеділок, 19 серпня, повідомило Міноборони Литв, - пише NV.

Перший виліт відбувся 13 серпня, коли винищувачі Альянсу піднялися для ідентифікації російського літака Іл-20. Літак здійснював політ у міжнародному повітряному просторі з Калінінградської області Росії.

14 серпня винищувачі НАТО знову здійснили виліт для ідентифікації двох російських літаків ТУ-22М3, двох СУ-30, двох СУ-35 і двох СУ-27.

Літаки ТУ-22М3, СУ-30 і СУ-35 летіли у міжнародному повітряному просторі з материкової частини Росії та повернулися назад. Два літаки СУ-27 кружляли неподалік Калінінградської області.

Третій виліт стався 16 серпня, коли винищувачі НАТО перехопили російський літак Іл-20, що летів з Калінінградської області до материкової частини Росії.

Статті

Донецьк
18.09.2024
13:18

У лікарнях грубіянять, а в аптеках продають крейду замість ліків. Донецький щоденник

На цій біді швидко навчилися заробляти місцеві ділки. Вони привозять невеликими партіями медикаменти з України та перепродають їх із потрійною накруткою. Але люди купують. Тому що змушені.
Світ
17.09.2024
18:00

«Росія зобов'язана вибрати другий варіант дій». Російські ЗМІ про Україну

У Росії для чинної влади небезпечно програвати війни, особливо коли тривалий час ця влада проводила паради і переконувала народ у непереможності рідної армії. Поразка викличе розчарування і втрату віри, але не в армію, а в політичне керівництво.
Луганськ
17.09.2024
10:40

Хліб, евакуація, 20 мешканців і зникла безвісти 82-річна Надія Омелянівна: будні вільної Луганщини 

Надія Омелянівна, швидше за все, пішла шукати місце, де можна спіймати мобільний зв’язок, щоб поговорити з сином (телефона у хаті не було, отже, ймовірно, вона взяла його з собою). І підірвалась на вибухівці. А тіло розтягали дикі звірі.
Всі статті