Вихователька з Добропільської громади Людмила Житкова стала єдиною представницею Донеччини у фіналі премії Global Teacher Prize Ukraine

До фіналу премії Global Teacher Prize Ukraine потрапила єдина представниця Донецької області - вихователька дошкільного закладу з Добропільської громади Людмила Житкова. Про це повідомила Донецька ОВА на своєму сайті 14 жовтня.

"Вихователька з Добропільської громади Людмила Житкова потрапила до фіналу премії Global Teacher Prize Ukraine в номінації "Дошкілля", - сказано в повідомленні.

Зазначається, що Global Teacher Prize Ukraine - це престижна національна премія для освітян, яка є частиною світової однойменної премії. Номінація "Дошкілля" була вперше оголошена в історії премії, що робить досягнення особливо значущим для дошкільної освіти Добропілля. Премія проходить за підтримки Міністерства освіти і науки України та ЮНІСЕФ Україна.

"Серед 353 поданих анкет було обрано 50 найкращих педагогів дошкільних закладів України. Єдиною представницею Донецької області серед ТОП-50 стала Людмила Леонідівна Житкова, вихователька закладу дошкільної освіти №6 "Світлячок", - пише ОВА.

За інформацією Добропільської міської ради, Людмила має звання "вихователь-методист" і 29 років педагогічного стажу. Вихователька розробила багато сучасних методичних матеріалів для дітей та їхніх батьків. 

Раніше повідомлялось, що в Запорізькій області працюватимуть "вживу" 18 дитсадків: в підземних укриттях і без харчування. Діти перебуватимуть тут до трьох годин на день.

Статті

Донбас
13.10.2024
18:11

У Луганську Путін дякував кожному, хто кидав папірець в урну. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Очікувано минулого тижня найважливішою темою ЗМІ окупованого Донбасу став день народження російського диктатора Путіна. Своєрідний старт цунамі привітань від місцевих колабораціоністів усіх мастей дав спікер Кремля Дмитро Пєсков. «Президент... не...
Луганськ
12.10.2024
09:00

Територія відсутня, а бюджет є: яким чином контролюються бюджетні витрати Луганської області

"Оскільки військові адміністрації здебільшого закуповують необхідні розхідні матеріали, то великих закупівель, які потенційно можуть викликати суспільний інтерес, практично немає".
Країна
11.10.2024
13:38

Бюджет-2025: стеля можливостей

Соціальні виплати наступного року не підвищуватимуться (за винятком пенсій), воєнні витрати також залишаться на нинішньому рівні. Такими є головні особливості проєкту держбюджету-2025
Всі статті