Втрати ворога на таврійському напрямку склали майже дві роти - Тарнавський

Підрозділи ракетних військ і артилерії Сил оборони на таврійському напрямку протягом доби виконали 1242 вогневі завдання. Про це повідомив у Телеграм командувач оперативно-стратегічного угруповання військ "Таврія" Олександр Тарнавський 2 липня.

"За останню добу втрати ворога вбитими та пораненими склали майже дві роти. Знищено 17 одиниць військової техніки противника", - написав він.

Зокрема було знищено танк, протитанкову гармату МТ-12 "Рапіра", МТЛБ, 2 БПЛА "Supercam", БПЛА "Zala", 3 гармати 2А36 "Гіацинт-Б", станцію РЕБ, зенітний ракетний комплекс 9К330 "Тор" та автомобільну техніку.

Крім того, ЗСУ ліквідували чотири склади боєприпасів ворога.

Нагадаємо, речник Сил оборони Таврійського напрямку Валерій Шершень повідомив, що Авдіївський напрямок наразі є найгарячішою ділянкою фронту. 

Статті

Країна
16.09.2024
20:13

Боротьба з нецільовими витратами бюджету під час війни. Досвід Запоріжжя

В ході ремонту автомобільної дороги Запоріжжя-Біленьке при улаштуванні нового дорожнього одягу підрядником нанесено вирівнюючий шар у 2 рази тонший, ніж визначено проєктом.
Донбас
15.09.2024
18:34

Донецький «історик і публіцист» придумав «російськомовний український націоналізм». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу продовжили відпрацьовувати свої тридцять срібняків і активно поширювати російські міфи про «ультранаціоналістичну Україну». Виходить досить незграбно, але ніхто й не вимагає від них дотримуватися історичної...
Країна
13.09.2024
16:15

Зростання цін та гривня: спокій зі знаком питання

Зберігши свою облікову ставку на рівні 13%, Національний банк України сигналізував: до кінця року різкого зростання цін у країні не очікується. А отже, і обвалу гривні.
Всі статті