ЗСУ знищили командний пункт десантників та 2 склади окупантів на півдні України

Українські захисники на півдні країни знищили командний пункт та два склади окупантів. Про це 21 серпня у Facebook повідомляє Оперативне командування "Південь".

"Ракетно-артилерійськими підрозділами виконано понад 230 вогневих завдань, за результатами яких уражено командний пункт 247 десантно-штурмового полку 7 десантно-штурмової дивізії, знищено склади ворожих боєприпасів у Чорнобаївці та Старицях", - розповіли українські військові.

Крім цього, завдяки артилерійським ударам вдалося знищити 75 солдатів, корпусну самохідну гармату "Гіацинт-С", 2 танки Т-72 та 6 одиниць броньованої техніки.

Також напередодні українські пілоти завдали п'яти ударів по скупченню живої сили, озброєнню та техніці супротивника.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що українська авіація атакувала опорний пункт військ РФ біля Іванівки Херсонської області.

Статті

Країна
16.09.2024
20:13

Боротьба з нецільовими витратами бюджету під час війни. Досвід Запоріжжя

В ході ремонту автомобільної дороги Запоріжжя-Біленьке при улаштуванні нового дорожнього одягу підрядником нанесено вирівнюючий шар у 2 рази тонший, ніж визначено проєктом.
Донбас
15.09.2024
18:34

Донецький «історик і публіцист» придумав «російськомовний український націоналізм». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу продовжили відпрацьовувати свої тридцять срібняків і активно поширювати російські міфи про «ультранаціоналістичну Україну». Виходить досить незграбно, але ніхто й не вимагає від них дотримуватися історичної...
Країна
13.09.2024
16:15

Зростання цін та гривня: спокій зі знаком питання

Зберігши свою облікову ставку на рівні 13%, Національний банк України сигналізував: до кінця року різкого зростання цін у країні не очікується. А отже, і обвалу гривні.
Всі статті