ВСУ відбили кілька атак ворога, уразили 23 райони зосередження озброєння та один вертоліт – Генштаб

ВСУ відбили кілька атак, уразили 23 райони зосередження озброєння та військової техніки ворога, а підрозділи протиповітряної оборони збили 6 БПЛА та один вертоліт ворога. Про це повідомляється у зведені Генштабу ВСУ від 18:00 15 жовтня.

"Підрозділи Сил оборони України відбили атаки противника в районах населених пунктів Новосадове на Краматорському напрямку, Яковлівка, Берестове, Бахмут, Бахмутське та Опитне на Бахмутському напрямку, Красногорівка, Невельське, Первомайське, Мар’їнка та Побєда на Авдіївському напрямку", – сказано в повідомленні.

Уточнюється, що авіація Сил оборони протягом доби завдала 30 ударів.

Зазначається, що підтверджено ураження 23 районів зосередження озброєння та військової техніки, а також 7 позицій зенітних ракетних комплексів противника.

"Крім того, наші підрозділи протиповітряної оборони збили 6 БпЛА та один вертоліт ворога", – пише Генштаб.

Підкреслюється, що ракетні війська і артилерія за минулу добу уразили 5 пунктів управління, 7 районів зосередження живої сили, озброєння та військової техніки, 3 склади боєприпасів.

Уточнюється, що також в зону вогневого ураження потрапили позиції ворожої артилерії та інші важливі військові цілі.

Раніше повідомлялось, що українські сили ППО знищили 7 російських цілей – шість дронів-камікадзе Shahed-136 та ударний гелікоптер.

Статті

Країна
16.09.2024
20:13

Боротьба з нецільовими витратами бюджету під час війни. Досвід Запоріжжя

В ході ремонту автомобільної дороги Запоріжжя-Біленьке при улаштуванні нового дорожнього одягу підрядником нанесено вирівнюючий шар у 2 рази тонший, ніж визначено проєктом.
Донбас
15.09.2024
18:34

Донецький «історик і публіцист» придумав «російськомовний український націоналізм». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу продовжили відпрацьовувати свої тридцять срібняків і активно поширювати російські міфи про «ультранаціоналістичну Україну». Виходить досить незграбно, але ніхто й не вимагає від них дотримуватися історичної...
Країна
13.09.2024
16:15

Зростання цін та гривня: спокій зі знаком питання

Зберігши свою облікову ставку на рівні 13%, Національний банк України сигналізував: до кінця року різкого зростання цін у країні не очікується. А отже, і обвалу гривні.
Всі статті