Повітряні Сили збили п'ять ракет, які рашисти випустили по Дніпру - Резніченко

Російські окупанти випустили п'ять ракет по місту Дніпро в ніч на 3 вересня. Про це розповів голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко у своєму телеграм-каналі.

"Росіяни атакували область крилатими ракетами, «Градами» та важкою артилерією… У Дніпровському районі наші військові збили всі 5 російських ракет, які ворог скерував на Дніпро. Падіння уламків спричинило кілька пожеж. Полум’я вогнеборці вгамували. Ніхто не постраждав", - розповів Резніченко.

Неспокійно було і в інших районах області. Зокрема, рашисти гатили з артилерії по Нікопольському та Криворізькому районах.

"По Нікопольському району завдали ударів російські «Гради» та важка артилерія. Минулося без загиблих та поранених. У Нікополі без руйнацій. У Марганці понівечені кілька будинків, господарських споруд, автівок та газогонів. У Криворізькому районі під ворожий вогонь потрапила Широківська громада. Є руйнування приватних будинків. Люди неушкоджені", - написав Резніченко.

Як повідомлялося раніше, 1 вересня рашисти пошкодили 52 будинки та 36 господарчих будівлі

Статті

Донецьк
18.09.2024
13:18

У лікарнях грубіянять, а в аптеках продають крейду замість ліків. Донецький щоденник

На цій біді швидко навчилися заробляти місцеві ділки. Вони привозять невеликими партіями медикаменти з України та перепродають їх із потрійною накруткою. Але люди купують. Тому що змушені.
Світ
17.09.2024
18:00

«Росія зобов'язана вибрати другий варіант дій». Російські ЗМІ про Україну

У Росії для чинної влади небезпечно програвати війни, особливо коли тривалий час ця влада проводила паради і переконувала народ у непереможності рідної армії. Поразка викличе розчарування і втрату віри, але не в армію, а в політичне керівництво.
Луганськ
17.09.2024
10:40

Хліб, евакуація, 20 мешканців і зникла безвісти 82-річна Надія Омелянівна: будні вільної Луганщини 

Надія Омелянівна, швидше за все, пішла шукати місце, де можна спіймати мобільний зв’язок, щоб поговорити з сином (телефона у хаті не було, отже, ймовірно, вона взяла його з собою). І підірвалась на вибухівці. А тіло розтягали дикі звірі.
Всі статті