Воїни 46-ї бригади: У Роботиному противник наступає на старій бронетехніці

У Роботиному на Запорізькому напрямку противник активно наступає на старій бронетехніці. Про це повідомляють у своєму Телеграм-каналі воїни 46-ї Окремої аеромобільної бригади ЗСУ. 

Воїни підкреслюють, що окупанти "практично повністю повторюють ті помилки, яких припустилися біля Новомихайлівки - у хід ідуть БМП-1, т-55, т-62. Такі танки раніше використовували тільки для стрільби із закритих позицій через їхній неадекватний сучасним умовам захист від протитанкових засобів і ФПВ-дронів".

"Це свідчить або про скорочення резервів і загалом "популяції" бронетехніки у командування противника на цьому напрямку. Або дуже цинічний підхід - навіщо відправляти в атаку нову техніку, якщо їй жити на полі бою не більше години. Можна залишити як рухомий резерв для подальших дій, а поки спалити мотлох. Обидва варіанти вже мали місце бути на різних ділянках фронту, зокрема й на нашій, мар'їнській", - констатують воїни.

Статті

Країна
06.09.2024
11:06

12-годинні виклики, реформування і «Надія». Як "швидка" виконує свої функції у прифронтовій Дніпропетровщині

Зараз додалося викликів… Ми всі розуміємо які. У нас щоденні транспортування військових, я не буду говорити, з яких локацій. Першими працюють військові медики, ми забираємо поранених військових в лікарнях першого контакту або стабілізаційних пунктах
Країна
05.09.2024
11:31

Національний кешбек: як це працюватиме

Ініційована президентом В.Зеленським держпрограма "Купуй українське" ("Національний кешбек") стартувала з 2 вересня. "ОстроВ" розповідає про її умови та ризики.
Світ
04.09.2024
11:19

«В перспективі наступного року Москві доведеться домовлятися з Вашингтоном». Російські ЗМІ про Україну

«Виснажені громадяни Незалежної розуміють, що під час швидкого настання холодів їхня енергосистема може не витримати, а Росія масштабними бомбардуваннями здатна знищити всю енергомережу України і тоді настане колапс»
Всі статті