Воїни 46-ї бригади повідомили про "розширення плацдарму" у напрямку Вербового

Воїни 46-ї Окремої аеромобільної бригади ЗСУ повідомили про "розширення плацдарму" у напрямку Вербового на Запоріжжі. Про це воїни написали у своєму Телеграм-каналі.

"Є розширення плацдарму вздовж лінії оборони противника в напрямку Вербове. Йде розширення зони контролю для подальших дій", - йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що в районі Новопрокопівки тривають бої "за висоти на схід від населеного пункту, закріплення на північний схід від села". "Противник перекидає в цей район свої резерви", - уточнюють воїни.

"Загалом можна сказати, що в районі Роботино-Вербове йде маневрування силами і технікою на невеликій ділянці близько 10 км. І ми, і противник шукаємо слабкі місця для подальших дій", - підсумовують воїни 46-ї бригади. 

Як повідомлялося, бійці 46-ї Окремої аеромобільної бригади ЗСУ вимагають звільнення одного з комбатів через його злочинні накази.

Статті

Світ
26.09.2024
22:00

Російський метал у Європі: "історична помилка" Брюсселя

Європейський санкційний «паркан» щодо російської металопродукції виглядає як діряве решето. Цинізм у тому, що дірки у "паркані" передбачливо зробили самі єврочиновники.
Країна
25.09.2024
14:09

Квартирний бум проти переселенців. Їдеш від війни – залишай дітей, старих та тварин

Вимушені переселенці стають легкою здобиччю для недобросовісних власників. На жаль, навіть договір не завжди може захистити орендарів.
Донецьк
23.09.2024
12:17

Перейменування на Донеччині: як у 2024 році змінювали назви, пов'язані з РФ

Вже втретє за останні 10 років населенні пункти Донецької області стикаються із необхідністю масово змінювати назви об’єктів топоніміки на своїй території.
Всі статті