Воїни 46-ї бригади: Нічого нового в районі Авдіївки орки не показали. Атакують з більш ніж 10 напрямків, але все очікувано

Російські окупанти нічого нового поки що в районі Авдіївки не показали. Про це у своєму Телеграм-каналі повідомляють воїни 46-х Окремої аеромобільної бригади.

"Авдіївка. Від наших побратимів там: атаки з більш ніж 10 напрямків. Але основна частина з них допоміжного характеру для відволікання уваги і резервів. Основних напрямків не більше 3. Згодом, за успіху на допоміжних напрямках вони можуть стати напрямками головного удару. Поки є резерви, противник може собі це дозволити. Далі - покаже час. За основними напрямками йде накат великими силами після роботи РСЗВ і ствольної артилерії, потім підключається авіація. Обстріли позицій тривають 24 години. Поки що всі успіхи московитів тактичного характеру. Зайняті позиції мало взяти - їх треба утримати. А потім ще розвинути оперативний успіх", - зазначають воїни.

"І головне. Більшість інофрмації звідти - це пропаганда орків і наша.  Нічого нового поки що в районі Авдіївки орки не показали - так, якісь напрямки стали несподіванкою і там є в них тактичний успіх, але в іншому поки що все очікувано. З нашого боку оборонні бої і контратаки", - констатували воїни 46-ї бригади.

Як повідомлялося, Зеленський заявив, що Авдіївка "тримає позиції".

Статті

Країна
06.09.2024
11:06

12-годинні виклики, реформування і «Надія». Як "швидка" виконує свої функції у прифронтовій Дніпропетровщині

Зараз додалося викликів… Ми всі розуміємо які. У нас щоденні транспортування військових, я не буду говорити, з яких локацій. Першими працюють військові медики, ми забираємо поранених військових в лікарнях першого контакту або стабілізаційних пунктах
Країна
05.09.2024
11:31

Національний кешбек: як це працюватиме

Ініційована президентом В.Зеленським держпрограма "Купуй українське" ("Національний кешбек") стартувала з 2 вересня. "ОстроВ" розповідає про її умови та ризики.
Світ
04.09.2024
11:19

«В перспективі наступного року Москві доведеться домовлятися з Вашингтоном». Російські ЗМІ про Україну

«Виснажені громадяни Незалежної розуміють, що під час швидкого настання холодів їхня енергосистема може не витримати, а Росія масштабними бомбардуваннями здатна знищити всю енергомережу України і тоді настане колапс»
Всі статті