Воїни 46-ї бригади: "Біля Авдіївки все тільки починається, на лівому березі Дніпра динаміка позитивна"

Воїни 46-ї Окремої аеромобільної бригади ЗСУ вранці 30 жовтня у своєму Телеграм-каналі з посиланням на інформацію побратимів повідомили про ситуацію в Авдіївці та лівому березі Дніпра на Херсонському напрямку, де працює наш десант.

"Побратими в Авдіївці повідомляють: "Відбили атаки по флангах. Підпалили беху, триває контрбатарейна боротьба. Мета під*рів зрозуміла - як у Бахмуті, фланги, перерізання логістики та оперативне оточення. Інших варіантів у них немає. Але в Бахмуті вони поклали 20 000 зеків, зараз стільки немає. Значить все буде значно повільніше. Постачання поки що працює, під*рам зараз взагалі не до нього. Так що ще подивимося, хто кого. Завтра буде спекотно. Тут все тільки починається", - повідомляють воїни.

Стосовно ситуації на лівому березі Дніпра повідомляється: "Кринки (село в Альошкінській міській громаді - ред.) - майже повністю за ЗСУ, але ситуація дуже динамічна, змінюється постійно. Дачі - за нами. Є ще кілька точок, де наші закріпилися і їх стає більше. Працює тактика малих передових груп. Їхня велика кількість не дає визначити противнику напрямок основного удару (висадки), що дезорганізує командування орків, змушує працювати "другим номером".

"Загалом динаміка там позитивна для нас", - підкреслюють воїни.

Статті

Донецьк
18.09.2024
13:18

У лікарнях грубіянять, а в аптеках продають крейду замість ліків. Донецький щоденник

На цій біді швидко навчилися заробляти місцеві ділки. Вони привозять невеликими партіями медикаменти з України та перепродають їх із потрійною накруткою. Але люди купують. Тому що змушені.
Світ
17.09.2024
18:00

«Росія зобов'язана вибрати другий варіант дій». Російські ЗМІ про Україну

У Росії для чинної влади небезпечно програвати війни, особливо коли тривалий час ця влада проводила паради і переконувала народ у непереможності рідної армії. Поразка викличе розчарування і втрату віри, але не в армію, а в політичне керівництво.
Луганськ
17.09.2024
10:40

Хліб, евакуація, 20 мешканців і зникла безвісти 82-річна Надія Омелянівна: будні вільної Луганщини 

Надія Омелянівна, швидше за все, пішла шукати місце, де можна спіймати мобільний зв’язок, щоб поговорити з сином (телефона у хаті не було, отже, ймовірно, вона взяла його з собою). І підірвалась на вибухівці. А тіло розтягали дикі звірі.
Всі статті