"Воєнкора" Дубового вбив командир комендантського полку "ДНР". Пропагандисти вимагають "правосуддя"

Стало відоме прізвище людини, яка збила на смерть у центрі Донецька ввечері 11 вересня російського пропагандиста і "воєнкора" Геннадія Дубового. Ним виявився командир комендантського полку "ДНР" В'ячеслав Сніткін, повідомляють пропагандистські Телеграм-канали, які опублікували фото Сніткіна, і посилаються на колишнього "народного губернатора" Донбасу і бойовика "ДНР" Павла Губарєва.   

"На фото В'ячеслав Сніткін. Командир комендантського полку ДНР.  Це він збив сьогодні на смерть Геннадія Дубового. Їздив Сніткін із перевищенням швидкості постійно, про що постійно інформував своїх підписників у сторіс.  Вимагаємо правосуддя!", - заявив Губарєв. 

Нагадаємо, увечері 11 вересня в окупованому Донецьку на смерть задавили "воєнкора" і пропагандиста Геннадія Дубового. 

Статті

Донецьк
18.09.2024
13:18

У лікарнях грубіянять, а в аптеках продають крейду замість ліків. Донецький щоденник

На цій біді швидко навчилися заробляти місцеві ділки. Вони привозять невеликими партіями медикаменти з України та перепродають їх із потрійною накруткою. Але люди купують. Тому що змушені.
Світ
17.09.2024
18:00

«Росія зобов'язана вибрати другий варіант дій». Російські ЗМІ про Україну

У Росії для чинної влади небезпечно програвати війни, особливо коли тривалий час ця влада проводила паради і переконувала народ у непереможності рідної армії. Поразка викличе розчарування і втрату віри, але не в армію, а в політичне керівництво.
Луганськ
17.09.2024
10:40

Хліб, евакуація, 20 мешканців і зникла безвісти 82-річна Надія Омелянівна: будні вільної Луганщини 

Надія Омелянівна, швидше за все, пішла шукати місце, де можна спіймати мобільний зв’язок, щоб поговорити з сином (телефона у хаті не було, отже, ймовірно, вона взяла його з собою). І підірвалась на вибухівці. А тіло розтягали дикі звірі.
Всі статті