"Воєнкор" Коц закликає росіян готуватися до затяжної війни проти України, другої хвилі мобілізації та відправлення на фронт строковиків

Прокремлівський "воєнкор" Олександр Коц закликає росіян готуватися до затяжної війни проти України, другої хвилі мобілізації та відправлення на фронт солдатів строкової служби. Свої прогнози та пропозиції він озвучив в ефірі однієї із російських радіостанцій.

"Не завершимо (агресію – "ОстроВ") ми цього року. Коли перебуваєш на землі, розумієш, що навіть операція по Артемівську – це ще кілька тижнів, а для того, щоб підійти хоча б до цієї лінії від Авдіївки до Краматорська (це тільки Донбас звільнити), це не цього року, мені здається точно, тобто це все-таки ще рік-два, а то й три (буде триватиме війна проти України – "Остров"), - заявив він.

Виходячи з цього, Коц попереджає, що для затяжної війни знадобиться велика кількість особового складу.

"Без другої хвилі мобілізації у тому чи іншому вигляді Росії обійтися точно не вдасться. Так я бачу ситуацію зараз...", - каже він. Також пропагандист вважає, що на війну проти України треба відправляти солдатів строкової служби: "Я прихильник того, щоб у СВО брали участь, у тому числі, і військовослужбовці строкової служби. Я не дуже розумію, чому їх не залучають".

"Все-таки термінова служба – це армія. Армія, вона створюється для того, щоб воювати. Я розумію, що в мене полетять ціпки після цього, і багато хто мене не зрозуміє, але коли у тебе брак, як у нас була в минулому року, особового складу просто для того, щоб тримати позиції, треба щось вигадати", - пояснює пропагандист необхідність кидати на фронт нові і нові людські ресурси.

"Необов'язково кидати їх відразу в бій", - заспокоює він матерів і дружин потенційних "двохсотих".

Статті

Донецьк
18.09.2024
13:18

У лікарнях грубіянять, а в аптеках продають крейду замість ліків. Донецький щоденник

На цій біді швидко навчилися заробляти місцеві ділки. Вони привозять невеликими партіями медикаменти з України та перепродають їх із потрійною накруткою. Але люди купують. Тому що змушені.
Світ
17.09.2024
18:00

«Росія зобов'язана вибрати другий варіант дій». Російські ЗМІ про Україну

У Росії для чинної влади небезпечно програвати війни, особливо коли тривалий час ця влада проводила паради і переконувала народ у непереможності рідної армії. Поразка викличе розчарування і втрату віри, але не в армію, а в політичне керівництво.
Луганськ
17.09.2024
10:40

Хліб, евакуація, 20 мешканців і зникла безвісти 82-річна Надія Омелянівна: будні вільної Луганщини 

Надія Омелянівна, швидше за все, пішла шукати місце, де можна спіймати мобільний зв’язок, щоб поговорити з сином (телефона у хаті не було, отже, ймовірно, вона взяла його з собою). І підірвалась на вибухівці. А тіло розтягали дикі звірі.
Всі статті