«Воєнкор» для того, щоб Китай не продавав Україні БПЛА пропонує завдати удару по газопроводу “Сила Сибіру” і звинуватити в цьому ЗСУ

«Воєнкор» російського пропагандистського видання “Комсомольская правда” Дмитро Стешин пропонує російським спецслужбам завдати удару по газопроводу “Сила Сибири” і звинуватити в цьому ЗСУ. Таку ідею він висловив у себе в Телеграм. 

У цьому разі, припускає він, можна було б припинити постачання китайських БПЛА в Україну.   

«Я зараз неприємне напишу і багатьох здивую. Усі дрони на фронті, по обидва його боки, купують в одному й тому самому місці - Китай», - зазначив Стешин.

«Потрібно... зробити так, щоб дрони і комплектуючі Китай продавав тільки нам. Оскільки Китай за визначенням не заглиблюється в такі тонкощі, робить обличчя, що не розуміє, хоча міг би і сам збагнути, потрібно провести з ним роз'яснювальну роботу», - ніби як “жартома” запропонував російський пропагандист класичну провокацію “під чужим прапором”.

«Якби я був «Чорним володарем планети», зробив би так: дрон, із китайських комплектуючих, у зухвалому «жовто-блакитному розфарбуванні», вдарив у «Силу Сибіру». І повідомив би Китаю, що він сам у цьому винен і взагалі, поганий, ненадійний союзник... І, повірте, Китай, якби захотів, жоден моторчик, жодна лопать до бандерівців би не потрапила, навіть через складну логістику», - виклав Стешин свій план.

Магістральний газопровід «Сила Сибіру» транспортує російський газ до Китаю. 

Статті

Країна
06.09.2024
11:06

12-годинні виклики, реформування і «Надія». Як "швидка" виконує свої функції у прифронтовій Дніпропетровщині

Зараз додалося викликів… Ми всі розуміємо які. У нас щоденні транспортування військових, я не буду говорити, з яких локацій. Першими працюють військові медики, ми забираємо поранених військових в лікарнях першого контакту або стабілізаційних пунктах
Країна
05.09.2024
11:31

Національний кешбек: як це працюватиме

Ініційована президентом В.Зеленським держпрограма "Купуй українське" ("Національний кешбек") стартувала з 2 вересня. "ОстроВ" розповідає про її умови та ризики.
Світ
04.09.2024
11:19

«В перспективі наступного року Москві доведеться домовлятися з Вашингтоном». Російські ЗМІ про Україну

«Виснажені громадяни Незалежної розуміють, що під час швидкого настання холодів їхня енергосистема може не витримати, а Росія масштабними бомбардуваннями здатна знищити всю енергомережу України і тоді настане колапс»
Всі статті