Військам РФ вистачить сил на проведення лише 2 наступальних операцій в Україні – ISW

Війська РФ мають ресурси, яких вистачить лише на дві значні наступальні операції в Україні. Про це 28 липня повідомляє американський інститут вивчення війни (ISW).

За даними дослідників, у росіян достатньо ресурсів для проведення майже щоденних наземних атак та захоплення території. Але це стосується лише двох напрямів – на інших ділянках підтримувати такий самий темп росіяни не зможуть.

В ISW вважають, що росіяни намагатимуться захопити Сіверськ та Бахмут. Так, Сіверська операція може бути зосереджена на розгортанні наступу на Сіверськ Донецької області з напряму Верхньокам'янки та Білогорівки.

На Бахмутському напрямі війська окупантів можуть наступати з районів Новолуганського та Вуглегірської ТЕС.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що рашисти втратили в Україні вже понад 40 тисяч людей.

Статті

Країна
16.09.2024
20:13

Боротьба з нецільовими витратами бюджету під час війни. Досвід Запоріжжя

В ході ремонту автомобільної дороги Запоріжжя-Біленьке при улаштуванні нового дорожнього одягу підрядником нанесено вирівнюючий шар у 2 рази тонший, ніж визначено проєктом.
Донбас
15.09.2024
18:34

Донецький «історик і публіцист» придумав «російськомовний український націоналізм». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу продовжили відпрацьовувати свої тридцять срібняків і активно поширювати російські міфи про «ультранаціоналістичну Україну». Виходить досить незграбно, але ніхто й не вимагає від них дотримуватися історичної...
Країна
13.09.2024
16:15

Зростання цін та гривня: спокій зі знаком питання

Зберігши свою облікову ставку на рівні 13%, Національний банк України сигналізував: до кінця року різкого зростання цін у країні не очікується. А отже, і обвалу гривні.
Всі статті