Вночі росіяни скинули на Селидовоо дві керовані авіабомби: загинули дві людини, серед яких 13-річний хлопець

Вночі росіяни скинули на Селидовоо дві керовані авіабомби — поцілили у приватний будинок. Внаслідок чого загинуло дві людни, в тому числі підліток. Про це повідомив голова Донецької ОВА Вадим Філашкін 29 травня.

"Одразу було відомо, що на місці загинув 53-річний чоловік та отримала поранення 70-річна жінка. Сьогодні в ході пошукових робіт рятувальники дістали з-під завалів тіло 13-річного хлопця. Усі фрагменти тіл передали в поліцію для подальшої експертизи". - наголосив він.

Всього внаслідок удару в місті пошкоджено 10 будинків і крамниця — усі постраждалі сім'ї отримали набори для екстреного ремонту.

Ліквідація наслідків атаки триває.

Статті

Країна
03.07.2024
13:57

Економіка: зростання всупереч війні

Українська економіка збереже позитивну динаміку цього року всупереч усім викликам повномасштабної війни. Такого обнадійливого висновку дійшли експерти Світового банку (СБ), аналізуючи підсумки перших 5 місяців.
Світ
02.07.2024
17:02

«Зеленський прийняв пропозицію Путіна». Російські ЗМІ про Україну

РосЗМІ не натішаться: "У Києві знову заговорили про переговори". При цьому акцент президента Зеленського на можливості переговорів Києва і Москви тільки через посередників кремлівські ЗМІ навмисно приглушують, позицію Києва подають як його...
Країна
30.06.2024
23:00

“Ніхто не бере на себе відповідальність давати роз’яснення”, або дещо про покарання за колабораціонізм

Офіс генерального прокурора нараховує 8269 кримінальних проваджень по відносно новій статті 111-1 “Колабораційна діяльність” Кримінального кодексу. В Єдиному державному реєстрі судових рішень є вже 1694 вироки
Всі статті